Komentari (67)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zasto po dzamijama raznose ljude? Zar ne bi trebali nas "nevjernike" ubijati, a ne "bracu muslimane"? 😳
pa za njih su Šiiti nevjernici...
Zato što ovo ne rade Muslimani
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
pa ovim budalama 2x moraiu ponavljat da se ne okupljaju...
Pa šitski je hram, da je muslimanski bilo bi više povrijeđenih. A zanimljivo je i to da su krščani sa Balkana, jedini genocidni narodi u Evropi, i da jedino nad njima nije izvršena denacifikacija. Izgleda past će na nas muslimane da ih ocivilizujemo, tolika su stoka da i dan danas hodaju usrani :)
"A svetili su im se samo zato što su u Allaha, Silnoga i Hvale dostojnoga, vjerovali..." "Reci: ”Svi mi čekamo, pa čekajte i vi, a sigurno ćete saznati ko su bili sljedbenici prave vjere i ko je bio na Pravome putu.”"
Ovo nas ceka ljudi ako nastavite glasati desnicare bolesnike
Fakat nidje veze. kakav je mentalitet ovih afganistanaca i pakistanaca. Ne moze ti ba toliko mozak biti opran. A jeste li primjetili nesto. Nisu ovi napadi u dzamijama bili cesti dok amerika nije "otisla". zar vama komentatorima nesto ne smrdi.
Ma nek se istrijebe Ionako nista dobro nece svijetu donjet
da je bilo u europi sad bi vi teroristicki klix komentatori u odbranu svoje brace sa slavnim komentarom "prvo dok utvrde identitet pa ce rec je li terorista ili psihicki bolesnik"
o ludog naroda
Mir vama ilitiga salam ilitiga šalom. I kod ateista i kršćana i muslimana i židova to je bar isto značenje.
idioti...
"Ako je musliman onda je terorista, a ako nije onda je psihopata" 95% svih ovakvih napada je od muslimana zbog toga jer misle da će uci u dzennet i dobiti sve hurije. Religije i bilo kakve podjele gdje je neko bolji i gori je zlo veliko!
Amerika je još uvijek prisutna u Afganistanu, ovo je dokaz...
U Islamu je samoubistvo grijeh neoprostiv...Znači da ovo ne rade Muslimani..
Vaši minusi pokazuju da na silu u Islam gurate terorizam...Ako kažem da je samoubistvo zabranjeno onda je zabranjeno mamu v j
Zalosno..
Bakir na Dodikovom industrijskom kisiku
Napadaju šiite jer ih smatraju nevjernicima...
I najgore je što ove ubice misle da rade ispravnu stvar, da su šehidi. A nikad udaljeniji nisu bili od onoga u koga vjeruju.