Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
O čemu god ti pričaju, pričaju ti o parama.
Klix prenosi agencijske vijesti. Ovo su, ocito, zapadne. NATO provocira Rusiju a ne obratno. Nemaju Rusi vjezbe u Meksiku i Kanadi!
Balavurdija u klixu se lozi na rat, avione, raketne sisteme, kao da cijela redakcija ceka da pocne konacno vec taj treci svjetski, pa da nas oni prvi izvjeste u tome. Sta ces, djeca k'o djeca...
rusija i amerika je u talu. haj vizdra
6000 NATO vojnika, bombarderi i tenkovi imaju manevre na granici sa Rusijom jer su "...zabrinuti zbog ambicija Rusije" :-)) Slicne vojne manevre su imali i nacisti juna mjeseca 1941. Toliko su bili zabrinuti zbog "ambicija Rusije" da su jednostavno morali da napadnu tu ambicioznu Rusiju. Toliko iritantnu ambicioznost nije mogao da trpi ni Hitler, pa kako ce jadni NATO?
Konstantna izazivanja sa svih strana, sad ovi vjezbe sad oni. Morace se omaknuti jednima i eto ti pucnjave ili ko zna cega goreg.
Ne umiruju NATO i USA te baltičke zemlje,oni su ti koji donose nemir tako što flexaju svoje mišiće pred ruskim dvorištem.
Tacno cu napisati knjigu "Borba vukova" po scenariju komentara Klixa. Ove provokatore necu ubacivat u knjigu. Imam ogromnu zelju da to napisem
serkiče ko te j.ebe
Nauci gramatiku