Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Airbus definitivno preuzeo i preuzima tron u avio industriji
Smeće.
Leti, leti, leti.... poklopac od motora na našem avionu!!!!
Zaustavili letenje konkorda ne zbog kvara nego zbog konkurencije sa Boingom, a njihov Boing u svakom drugom avionu ima problem...
Valjaš gluposti. Konkordov najveći problem je bio nepodnošljiv zvuk koji je remetio čak i uzgoj životinja na farmama, pored skupoće letova i održavanja. Primjerice, kokoši su nosila manja jaja ili nisu nosila nikako tamo gdje je Konkord probijao zvučni zid. Pad zadnjeg leta je prelio čašu.
haj ba mehaga , stavi tu 0.2 lim vamo 0,5 pa bog mu dusa mu.... uvrce se ko papir jbt.....
Ko uđe u 737 neka se pozdravi sa životom
Nije do Boeinga vec do proizvodjaca mlaznog motora! Iz istog razloga su noviji Airbus avioni A320 serije na vanrednom pregledu!
Avion je star 8godina, taj poklopac je dosad otvoren milion puta zbog servisiranja, a Boeing je priznao da su oni odgovorni za odrzavanje tog dijela aviona.
Boing ili put Sarajevo - Tuzla isto ti ga dodje po nivou rizika po zivot
Ima li šta do mehaničara? Kada meni ode remen na golfu neću kriviti WV
Desi se to. Nije neobično.