Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@taliban, poremse ti se u stau ja sa ovim frljavim cifutskim ocima...I naguram ti nako nogom da vise stane...
DA!!! Dobro kazes tuurchine!!! MRZILA!!!!! Sad mrze neke druge koji su deset puta gori i koji su najveca opasnost po covjecanstvo od postanka svijeta. Izraelu svaka cast i njegovom narodu zelim snage i srece da opstanu u tom okruzenju povampirene pobjesnjele stooke.
bravo irci,ovoj cifutskoj stoci treba staviti soli na rep.ima nesto bolesno i odvratno u onim frljavim cifutskim ocima,nije cudo sto ih je cijela europa mrzila.
SVE NAJBOLJE SRETAN PUT
svaka cast organizatorima, ovo su humani i hrabri ljudi!!! izrael je stvarno pokazao sta je, gaza je ausvitz i to nisu jevreji sto rade....pravi jevreji se suprostavljaju ovakvoj izraelskoj nacistickoj diktaturi! i na ovom brodu rachel corrie ima sigurno veliki broj jevreja!