Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nema ukudanja!!!!!!! Namah referendum, ups, pa to su braća Grci. Pa braćo, baš je fino kad svako ima svoj feud i kmetove, ko` mi ođe u BiH.
tako ce i Bosna imat : 10 federalnih kantona i 3 kantona RS-e.
pih je skolski primjer kako se ekonomsko politickim szupkanijama NE treba ushtrojiti drzavu, odnosno administraciju ili ti narod g-din skanader je obrazovat u avstriji, pa je zemlju doveo pred bankrot kupovinom glasova i pljackom hrvatskog puka i zato se samoizbacio iz hr politike dok isto ne urade pih tzv politicari koji se drze podmicivanjem medjunarodne zajednice, europske unije , bh i americke administracije pih ce sto posto bespovratno otici u nestanak a sankciono ordenje za smrt drzave odgovorni ce dobiti tek posthumno ali njihovi potomci i prapotomci ce placat i vracat drzavnu imovinu kamatama dok su zivi.
To i treba a ne kao kod nas i u hrvatskoj svaka selendra zeli biti opstina nije ni cudno da imamo najskuplju administraciju na svijetu i ovi mutavi kantoni zupanja kanton sa dva tri sela gorazde kanton sa nekoliko sela siroki brijeg kanton ili livno koje su to gluposti nemaju ni 100 hiljada stanovnika a kantoni federacija nebi smijela nikako imati vise od 5 kantona a gradovi koji nemaju barem 25 hiljada stanovnika nebi trebali biti opstina.Pozdrav
sreca nemaju srba, odma bi referendum raspisali...