Komentari (50)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
i ovi nam isti ameri pokusavaju plasirati demokratiju. za G7 potrosili 358 miliona eura, da bi osigurali svoje guzove, pojeli popili i pricali o demokratiji, hapsili neduzan narod, pravili probleme tamo gdje ih nema, a to samo zbog "par" licnih interesa... Narod je otisao u k.... i bilo bi dobro kad bi se malo procistio svijet od ovog "korova"... Bude me stid da u po Sarajeva intoniraju hrvatsku himnu na doceku papi... I to nam je doprinijela ova "koalicija" SDA-HDZ-PDP(SDS) - (ista govna), zahvaljujuci SADu i njihovoj "pomoci" u ratu. Baci kost, pa haj rastavljaj kerove da se ne poubijaju... Gadi mi se sve, pogotovo nakon ovog pregledanog videa. Kod nas kad vide crnca na ulici, ibrete se kao da su vidjeli sejtana... koja smo mi zabit i vukojebina... otjerah ga ja s jedne strane na drugu, al sam trenutno pod hebenom dojumu videa, i utiscima posjete pape. Da nam je Bogdo citava drzava onakva kako je bio glavni grad u subotu...
Babylon^2 jarane
Ja mislio ovako samo na filmovima .... Ovi su 100% ludi, pa ja ne vidjeh da je tu bilo ikakvih nereda ili drugog povoda za ovako brutalnu " akciju " ... ! ! !
zabrinutsam.americka demokratija
ovi crnci iza amerike uskoroce emigrirati u afriku .bilibi manje ponizeni dasu ostali zivjeti u svojim pustinjama.ovaj njihov obama braniji jedino kadsu izbori
Kažu da je oslovljavao žrtve sa "paša".
Nema ovdje nikakve brutalnosti. Samo što su naši drotovi mlakonje pa nismo navikli na ovakve prizore. Zato nam i jeste ovako. Kada uporediš statističke podatke jednak broj bjelaca stradava od ove policijeske brutalnosti koliko i crnaca.
Americka demokratija!
slicne "akcije" pravi tzv muprs ... sve do jednom
chavez mozes mi dati jos 1000 minusa ali istina ostaje
Ne znam kakav vam je Engleski ali ste vala mogli cuti sta ova druga djeca govore. Vidis da su pravili probleme na bazenu i silili se do mjere da je policija morala intervenisati. I kakvo je cudo majke ti sto policija zahtjeva da se legne na pod?
Zamislite da se ovo desilo u Iranu ili Turskoj... pa onaj Wolf Blitzer od CNN-a bi plivao u svojoj spermi kad dobio takav materijal.
demoratija by USA
hm..sta rec