Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
...ne mogu i ne želim se radovati ničijoj nesreći.... @hgfds.... nije to dobro
60 miliona indijanca preko 100 plemena 120 miliona afrikanaca od gambije do juzne afrike Japan hiroshima nagasaki kambodza Vietnam Korea Bliski istok Bosna I da ne nabrajam vise à vi skontajte jesu li ameri sta krivi
Vlada je kriva a ne narod
\"Neka vas mržnja koju prema nekim ljudima nosite nikako ne navede da nepravedni budete. Pravedni budite, to je bliže bogobojaznosti….\"(El-Maida, 8.).
Nema vece kletve vec \"dabogda se o sebi zabavio\". Ja se radujem ,a ko se neraduje eno mu djeca iz Libije,Iraka, Sirije,Palestine,Irana.Sve je to njihovo maslo.
Pošalji nam mu.do al nemoj Marjanovo nego svoje, poješćemo ga u slast uz Sarajevsku pivaru.
Wall Street i Grad NY strogo kontroliraju sve moguće zločine i kriminal na ovoj planeti, od trgovine oružjem, drogom i robljem do \'\'revolucija\'\' i uspostavljanja režima tipa Sauda, Talibana ili pak Republike Mrske. Odrasti pačeniće.
U pravu si, ne treba se radovati tuđoj nesreći osim ako su u pitanju zločinci. Pa ti sad vidi. I ne lupetaj svega ti, čuj \'uvijek su nam bili naklonjeni\'. Da su nam sinko dragi naklonjeni ne bi nas \'95 zaustavili pred Banja Lukom, ne bi Aliji u Daytonu prijetili bombardovanjem naših položaja i ne bi nam uvalili Genocidnu Tvorevinu.
Došla Vendi na red hahaha :D
hocemo live pa da pratimo :)
samo chu jedno rech a ko zna zna ko ne zna nek se malo interesuje WEATHER TAMPERING ;)
@@pfffff O cemu ti, vratilo, za sta, jedino se vratilo što smo šurovali i vjerovali vama VLAŠAJADIJI I \'DRUGOVIMA\' A KOJI SU ZAPRAVO BILI (I OSTALI, BAREM VECINA, CAST IZUZECIMA) GENOCIDAŠI I ZLOČINCI KAKVIMA BI I NACISTI ZAVIDJELI. I navedi JEDNU zemlju koju su BIH i Bošnjački narod napali, okupirali, njen narod SISTEMATSKI I PLANSKI U.BI.
Zar treba moliti Boga da pomaze one koji nered na Zemlji cine budalo obicna
Zalosno je kako se ljudi raduju tudjoj nesreci, bogami kao da u US ne zivi niti jedana Bosanska familija koja mozda odvaja od svojih usta da bi pomogla clanovima porodice u Bosni(ja sam licno pomagao i pomazem) a nakon ovih komentara mi dodje da vam posaljem m..o Marjanovo . God Bless United States.
oni pate svaki dan koliko ubistava koliko silovanja koliko droge i rasturenih porodica tako je kad zivis u \"mraku\"
gdje vam je sad ta tehnologija i napredak kad ste tolika \"sila\"
Ja jes mi žao u p..m....