Komentari (63)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Na raspolaganju mu računar? Jbt pa možda je na KLixu. ja mislim da se breivik krije pod imenom BOLEŠNJACI: Profil bi mu odgovarao!
Tip pobio sto ljudi, zivi bolji zivot nego pola Bosne i zali se prijeti samoubistvom. Zivot pise tragikomedije.
hhaha Bosanci na haparatim' :D
Kod nas bi ga pustili da se brani sa slobode.. :)
Obozavatelj srba..sta reci vise..
jarane, ako ti ne udovolje zahtjevima, samo izvrši prijetnju pa da vidimo onda šta će!
bacite ga kerovima...
terorista,ups ne moze krscanin biti terorista on je psihicki bolesnik,treba mu voce odnijeti da se oporavi.
Ima li komentara koji se odnose na dužinu kazne? To je maksimalna u Norveškoj, kasnije će mu još produžavati. Niste izmislili svijet, nije vama prvo palo na pamet.
Izvršio je masakr nad desetinama ,uglavno maloljetnika,učenika. Ubio je 84-oro djece i prije toga izvršio bobmaški napad na zgradu norveške vlade. Mevlidin ranio u nogu policajca i pripuckavao po zgradi američke ambasade. Breivik je konzervativni ekstremist desne orijentacije. Mevlidin je terorista..
Pa da , kako bi ti rasvrstao !?
Odgovorit ću ti pitanjem.Šta nedostaje da Breivik bude nazvan teroristom? Naravno osim da bude musliman..
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
"Breivik opet prijeti samoubistvom" I sta je problem sada tu?!?! recite mu: "ma mrs tamo" i ako se ubije, to nije gubitak
Ja mu zelim da bude pomilovan jer zna se sta ga ceka kad izidje na slobodu. Norvezani mu nece uradit nista zbog njihove djece koju je pobio medjutim medzu pobijenom djecom ima i Pakistanaca, Albanaca itd.. Oni ne prastaju nego cekaju ga da izidje iz zatvora... Pozelimo mu svi duge muke..
blefira smrad
Samo štrajkuj!
kome prijeti, samom sebi?
pa ljepo ga prebacite i zenicu ili focu ili u Mostar tamo ce ljep tretman imat pogotovo u zenici nek proglase da je katolik i da mrzi muslimane
okani ga se neka se rokne.. zasluzio je da ga nema..
Bi nas zajbo