Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
supljak, Serif Konjevic tuca guzatu plavku sa Stupa a lafo zenu voli najvise na svijetu
Normandija je jedna kilo-mega-giga budalastina. Kada su Rusi potukli naciste za koje se zapad molio da sruse SSSR, onda su zapadnjaci krenuli u konacni obracun, jer su videli da je nacizam slomljen u Rusiji, pa su se ukakili u pelene da drug Staljin ne ode malo zapadnije od Berlina. Normandija je bila recept a la spasi sto se spasti moze od zlih komunista. Jedina slicnost sa tadasnjim vremenom i Ukrajinom je ta sto su nacisti onaj kukasti krst obojili u plavo pa sad glume demokrate
Inspiracija ih je skupo koštala a tek je početak ,uništiće ih Rusi na teritoriji koje će još zauzeti
Normandija je bila uspjesna vojna operacija, ova zadnja nato ofanziva gdje su ukrajinci zajedno sa stranim placenicima samo topovsko meso cisti je debakl, klaonica za ukrajince i placenike! Hazari ga smjestili lukavo slavenima i cijeloj Evropi! https://t.me/intelslava/37267?single
Dok god radite terorističke napade na bilo koga, niste nimalo bolji od Rusije. 😔
Lex kliktori! Valjda "Harkov kao Normandija"?
Jel ovo placen oglas? Da je realnog medija prvo bi pisali o najezdi nacista koji vise ne kriju se, samo ih mediji kriju. Sto je paradoksalno, dok se Harkov poredi sa Normandijom, u ovom slucaju Nacisti su ipak heroji! Iskreno boli me poli salama za Ruse I Ukrajince, ali ovakva medijska samo prolaze kod onih koji vjeruju danasnjim politicarima. Umjesto da svi zaustavljaju ovaj rat, svi klapsu, a posljedice ce biti ogromne.
Buhahahahahhahahahahahahahahahahaahahahahahahah
Opet preseravanja ukrajinaca
Porediti ove dvije operacije je smiješno. Dali autor teksta vidi ili priželjkuje isti konačan ishod? Ja se nebi kladio na tu opciju!
Ma, takticka bjezanija ruja i takticko ostavljanje naoruzanja neprijatelju
Amerikanci i Englezi razrađuju sve akcije.
Tako je i u Africi general Montgomeri zavarao Njemce kad je osvojio El alamein fingirajuci napad izradjujuci lazne naftovode od praznih buradi za gorivo i koristeci makete tenkva i kamiona na napuhavanje.
iduvase ga rusi, mislim tenk....
Pa ko sad ratuje? Saveznici ili ukrajinci? Mnogo je u ovom ratu nejasnoća
Saveznici preko ukrajinskih ledza, proxy rat