Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pa manje više svi kršćanski praznici su paganski - krštenje, hostije, Gospa, božić,...
nauci pravilno pisat pa onda ostavljaj komentare
samo vi budite cool i dalje, sretno vam
Ne mlati praznu slamu moronu.
A pomaganje ustaskim krvnicima da pobjegnu posle II svj. rata je krscanski?
hahah @fakat joj bi ti se s merakom mame najeb.... a c uj vatikana 300 godina nakon krscanstva zar postoji ista krscansko u toj religiji? da ne spominjemo egipatska boznastva koja su dozivjela svoj novi procvat u \"krscanstvu\"
Pa u krvavom beogradu en je stigla prije neki dan PRAVA VJESTICA DRAKULA koja je bioloski ciste krvi,nju bi trebalo zapalit pred svima da se vidi kako gori cista plavsicka nebeska krv,mora da bi plamen bio plave boje posto je nebeska vjestica,hahahahaha BiH4EVER!
ma dajte ljudi, ne serite, taman je sada premijera HALLOWEENA dvice u cinemacity-ju :) pozdrav svim ljubiteljima halloweena filma :)
Kako nema nista loše u ovome kad se moras obuci kao neka vjestica, neki medzed i sl. a ne kao insan tj. normalan covjek kojem i pristoji da bude normalan. To je satanistički=šejtanski obred i praznik u cilju veličanja sejtana=sotone i ne prilici njegovo obiljezavanje ni jednoj od tri najvece religije (Islam, Kršćanstvo, Judaizam). Stoga ne propragirajte ga medzu vjernicima bilo koje vjere a vi nevjernici=ateisti slavite sta hocete al nevrijedzajte druge i neoduzimajte im pravo na svoje misljenje tj. neidite Bušovskom=Komunistickom=Cionistickom mislju ko nije snama protiv nas je!!!!
il mozda sto tatica nece da uci djete od malih nogu necem sto nije dio njegove tradicije i vjere a ti slobodno svoje djete obuci kako hoces i nek ti paradira ,mozes i gradom ipak ti nisi jedan zatucani islamista a i kod nas bas cesto za noc vjestica mozes vidjeti ljude u kostimima pa eto ti nemoj biti S**** pokazi ljudima
http://www.holytaco.com/25-sexy-halloween-costumes
ovo nije antikriscanski, vec paganski obred. U tome nema niceg loseg, i uostalom potjece od vjerskih obreda i proslava iz doba prije nego sto je i nastalo krsanstvo. To sto mu zapadna civilizacija daje toliki znacaj, pogotovo u zadnje vrijeme, je vise stvar markentinga i potrosackog drustva. U svakom slucaju, ako tolikom broju ljudi pruza zadovoljstvo i jedan vid proslave, zasto bi to trebalo ikome smetati.
@FAKAT A ZASTO NIJE OTISLA? Vjerovatno zbog toga sto joj je tatica zatucani islamista... i onda se pitate sasto nas civilizirani svijet prezire, pa evo vam odgovora... ZATO STO SMO S.UPCI
svi smo mi antikristi a bog(allah) je sup*k.
u obdanistu koje moje dijete pohadaja u holandiji rekose da dodje odjevena sukladno prazniku, kobiva da se malo proslavi..taj daj nije ni otisla..