Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
"empirijske analize cijena imovine"!!! pa dokle ce nas vise zajebavati sa ekonomskim terminima i forama??? jos dobiju i nagradu za to! treba ukinuti ekonomiju kao nauku zasnovanu na trenutnom monetarnom sistemu, ekonomisti treba da prave nauku na necem novom sto bi nam svima donijelo blagostanje a ne na analiziranju propasti i proslosti.
NjV: Katolički golman Slovačke u meču s Grčkom pustio loptu saigrača u svoju mrežu i Grcima donio 3 boda čime je katoličke Sekta namjestila da se "repka" papinske kolonije BiH "trijumfalno" kvalifikuje na prvenstvo "slučajno" na tzv. Crni Utorak 15.10.2016 (zbir 13) - jedan od "najjačih" okultnih datuma zla po toj njihovoj poremećenoj numerologiji; napominje da bi ovo moglo značiti i da se "repku" priprema kao žrtvene jarce za ritual LIKVIDACIJE npr. obaranjem aviona na putu za Brazil - nakon što je propao pokušaj likvidacije 7 rukovodilaca obaranjem aviona prošli put na putu za Brussels (pa sad svaki ide svojim avionom), kao i masakra parlamentaraca okultnog 6/6/2013 (zbirova 6/6/6); podsjeća da je pogibija Manchester Uniteda u avionu dana 06/02/1958 (zbir 13) sa 38 (11) putnika po mnogim bio ritual prinošenja žrtve za "uspješno" uskrsnuće nove Rimske imperije "EU" - pod imenom Evropska Zajednica 1/1/1958 (7) a engleski tim žrtvovan 36 (9) dana poslije: http://tiny.cc/1ekw4w
imal ijedna godina da neće njemac ili amer osvojiti nobela ?
I ta nagrada je čisto sranje što se tiče obrazloženja i dobitnika, ogromna većina dobitinka je svojim radovima nanijela štetu svijetu, a ne napredak. A najveće je sranje ova za ekonomiju i za mir.