Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da nam živi SLOBODAN,NEZAVISAN I JEDINSTEN K U R D I S T A N. . . .MUSTAFA BARZANI . . VOZDRA HERZOG
\"Čuveni jevrejsko-američki učenjak Noam Chomsky ... \" cim se za nekoga mora naglasiti da je \"cuven\", nema od njegove slave nista ... Comski je obicni i dobro placeni muslimanski lobist i jedino po tome je cuven a sve njegovo trtljanje nema puno veze sa stvarnoscu!
pa k.r.m.c.i vi ste i zaslužni što je palestinski narod segregiran i sveden u geto - čuj k.r.m.k.a sad bi kao on mirio?cccc... trebo vas je Hičo fakat poplinit sve do jednog
Ovo je jedan od najvećih intelektualaca današnjice.
Licemjerni shoopak se fol brine za Palestince ali negira genocid u Srebrenici.
A ta ce Noam Chomsky XD