Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ustashka zakletna na noz i bombu!! Potomak ustshkog casnika u Jasenovcu! Smrt cifutima, srbima i ciganima!
Nisam gore rijeci mrznje procitala jos od kako je Karadic spomenuo nestanak jednog naroda u Parlamentu BiH! Odakle toliko mrznje prema svemu sto je drugacije?Uzas! Jos i HItlera slave? Pa da li ste vi normalni? Dobro da u BiH postoji ikakav zivot pored ovakvih ljudi!
Sve vas ovdje treba da bude sram. Ovoliko ljudskog idiotizma, zaludjenosti, i povrh svega - nacionalisticke mrznje, dugo nisam procitala. Neki cak slave Hitlera!!! Da je ovo pravna drzava, za takve izjave bi isli u zatvor. S ovakvim narodom dobro da davno nije zivot u BiH istrebljen.
Gospodin Adolf Hitlr bio je legenda neka mu je laka vrna zemlja gdje god bio zakopan
KOJE STE VI PI... BALINS.. STO NE DATE DA STAVIM KOMENTAR
@1 Arapi su muslimani, a i ja sam musliman dakle vjera nam je zajednicka.Za mene je Hitler legenda jer je imao onaj muski organ pa se digao protiv jevreja i ja mu odajem postovanje za to.Jevreji su proklet narod i Bog ih je kaznio u 2 sv.ratu, a opet ce.
mamu im cifutsku, zlocinacku !!
Marinac kad ces doci u bosnu
mamicu im fasistick, naravno da nece ruku na svoju bracu fasiste
Zivim na jugu Amerike vec 9 godina, pripadnik sam US Army vec 4 godine , bio sam u Iraq-u 13 mjeseci rata i htio bih reci jedno mnogim mojim zemljacima u BiH. Zidovi jesu jedna vrlo jaka - cak i najjaca elita u Americi. Ali drugo i jos vaznije, ovo je zemlja bijelaca, koji su je silom napravili - kakao -to mi svi znamo - to su bivsi evropski iseljenici iz Irske, Britanje, Scotske itd,, ALI moji dragi zapamtite- BIJELCI u Americi zidove \"vole\" samo za korist svojih ciljeva i svojeg finacijskog sektora. A kakao ih vole to mi ovdje vrlo dobro znamo - NE SMATRAJU IH DIJELOM bijeacke rase!! Za ostalo ne treba da vam navodim. Jedan dan kad pukne tikva i Americi Izrael ne bude vise u interesu, svijet ce biti svjedok... Siguran sam da ce muslimani imati jaku podrsku krcsana, pogotovo onih iz zapadne i srednje Evrope - katolika naravno!! Otom Potom Pozdrav BiH N.H. 82nd Airborne US Army
Nikada se ne treba radovati necijoj muci, pa tako nije u duhu islama .Nikada nisu krivi neduzni civili
Pitam se da je \"Centralno njemačko vijeće Jevreja\" uopste osudilo Izrael zbog nasilja u Gazi? Trebali su reci da je to pogresno sto izraelci rade i da javno, glasno i jasno pozovu Izrael da sa ubistvima neduznih civila. Pa barem oni jevreji u njemackoj znaju sta znaci istrebljenje jer su ga i sami prezivjeli (poneki od njih). Vjerovatno su to presutili kao i ovi nasi jevreji ovde. P... im materina dvolicna !
... a toliko su duboko zavuceni u svaki sektor americkog zivotada ih se vise nikad ne mogu kutarisati, jer su bas oni Americki \"vladari.\"
sa 27.01.2009. u 18:51, Hitler je bio laf burazere. Mi nemamo pojma o HItleru osim price koju nam prosima pro-cionisticka strana. Poslusaj neke od njegovih govora. Procitaj Mein Kampf. Covjek je bio intelektualac prve klase. Covjek je stalno naglasavao da mora da odradi nesto drasticno protiv jevreja jer su se isti bili zastupili preuzeti Njemacku, koja je zaista bila svjetska moc, zakonski, politicki, elitski, bankarski i postati vladari te iste nacije. Za vrijeme Hitlera, cionicam (zelja i ustrajanost za jevrejsku drzavu pod svakom cijenom) je uzimao veliki mah medju jevrejskom Evropskom elitom. Covjek je to, tvrdeci svojim rijecima, predvidio i vidio anihilaciju kao naj realnije rjesenje, jer sa jevrejima nema drugog nacina. Helenejse, kontam ja to neki dan i poredim sa Amerikom danas; ona je to sto Hitler nije htio od Njemacke, drzava ustanova kojoj \"vladaju\" cifuti i sluzi cisto jevrejskim ciljevima na svaki nacin; politika, bankarstvo, medije, zabava...
.. kakav je to narod nad kojim se nacinio genocid a sad ga oni cine.. to ti je ono sila boga ne pita ... a znamo kako je hitler zavrsio i njegov berlin tako ce zavrsit i tel aviv