Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bee Haaa lupa gluposti i propagandira okolo Poljska kao prvo je jedna od rijetkih zemalja koja nije bila u recesiji i ima najmanji javni dug Drugi nija sva moc Rusije u Moskvi, daj malo pogledaj kako zive ljudi van Moskve i St. Petersburga Veca sirotinja od mitomana Srba koji vazda uzdizu Ruse u nebesa, a ovi mirno gledau kako ih NATO tamani po Kosovu i u Srbiji hah
A krize u Spaniji, Portugalu i Grckoj su namjerno napravljene od onih koji zive u hladnijim krajevima - da bi se tim narodima izdali ogromni krediti. Ali, kad od nekog uzmes kredit - postajes njegov ROB. Nesto slicno ko i Crnogorci kad su dopustili Rusima da ih porobe. Zato nikada ne idem u CG na more.
Hahaha...kako nas levate ovi Europejci :) Jeste li primjetili da se Njemacka, kao najmocnija EU zemlja, isprva uvijek protivi stavovima Italije i Francuske, pa i Britanije - samo da bi se par dana ili sedmica kasnije pridruzila tim stavovima. Uglavnom, to je tipicna licemjerna lazovska politika koju ovi Shejtani vode. Znaci, budite spremni na to da se Shengen ukida jos ove godine.
Umjesto sto serres ovdje po citav dan, mistriju u ruke - i pravac Rusija. Idi radi nesto, bolan. Nema od forumske demagogije nista.
Datum objave: 28.04.2011. - 08:32:44 MOSCOW - Ove godine, prosečna plata u Moskvi će biti iznad 45.000 rubalja (1.104 evra) u odnosu na prošlogodišnju u visini 40.500 rubalja (994 evra). Predsednik sektora za ekonomsku politiku i razvoj prestoničke administracije Marina Ogloblina je podsetila da je sporazumom koji su vlada Moskve, sindikat i poslodavci postigli, minimalna zarada od 1. januara ove godine određena na nivou od 10.400 rubalja, s tim što će od 1. septembra biti uvećana na 10.900 rubalja (267 evra). Kako je istakla Ogloblina, u prestonici su veoma traženi inženjeri i građevinski radnici. „Od profesija i sturčnjaka za kojima u Moskvi postoji, stalna potražnja su radna mesta inženjera, konsultanata, ali i pomoćnih radnika i radnika građevinske struke - armirača, zidara, keramičara, molera, tesara, električara”, precizirala je ona
Kamo dalje ide ovako. Dolazi oruzana rasprava u samoj EU tako da ce Francuzi uzeti od Njemacke neke svoje dijelove oko Saarbrücken a Nijemci ce uzeti od poljaka i mnoge zemlje ce da uzimaju jedna od druge tako da ce najvise izgubiti Austrija jer ce je dijeliti Bayern i Svajcaska. EU je pukla jer samo Poljacima i Portugalcima potrebno je preko 135 milijardi da popune rupe. USA vise nije mocna pokusava preko svojih satelita da pravi jos nemire u islamskim drzavama ali to su zadnji trzaji jer mocni Jewreji su vec u bjekstvu iz USA prema Rusiji tako ako Obama ne uspije a to je sigurno 100% dolazi do haosa u USA i tamo ce crnci da vode rat izmedju bjelaca. Balkan ce da suti neutralan i bice u onoj snaznoj drzavi a to je Rusija, ne samo Balkan nego veci deo Maroka Libija Sirija Egipat Turska itd, dok ce juzni deo Afrike i cijelu Australiju da kontrolise Kinez a USA ce se dijeliti sa Juznom Amerikom Rusom i Kinezom
eu nikad nije ni imala sanse. nije se rodio taj koji ce pomiriti interese svaba, francuza i britanaca. eu je samo jedno veliko trziste i to mu je i jedina svrha. prva kriza je pokazala kako su ti odnosi krhki i nemaju podrsku u \"duhu\" europejaca.
Kakva Europa, kakvo jedinstvo, raspada se u roku od 10 godina
1) Vlada njemacke spasava euro od püropasti 2) Predsjednici Francuske i Italije dva najveca speklulanta dovode u pitanje postulate EU-a Zakljucak Do sada imamo dva pokazatelja moguceg kraha Europske Unije.. Kamo dalje rodjace ???