Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Inženjer se kaže,a ne inžienjer .ljubi te majka nepismenog!!
NIJE TAČNA OVA KONSTATAIJA DA PRIZNAJU DIPLOME U NJEMAČKOJ POSTOJI URED TZV.ZAB - ANABIN GDJE SE PRVO ISPITUJE STATUS UNIVERZITETA I FAKULTETA PA TEK ONDA NEKAKAV OBLIK POLUPRIZNANJA DIPLOME AKO UOPŠTE POSTOJI TVOJE ZANIMANJE NA LISTI POUZDANO ZNAM DA NEPRIZNAJU PRAVNI FAKULTET NITI KRIMINALISTIKU I VEĆINU DRUŠTVENIH FAKULTETA DOK TEHNIČKI MOGU PROĆI!
@sarajlija: šta ćes u sarajevu sa bečkom diplomom?! možda te zato provjeravaju, vide da nisi normalan...
na arhitekturi u sarajevu ne priznaju Becku diplomu hahahhahah xD
350 zanimanja raznih vrsta fizickih poslona, e to priznaju...
Priznavanje stranih diploma u Njemackoj je pojednostavljeno vec davne 2007. Od 01. Jan. 2007 su sve strane diplome validne. Imavaoci istih mogu da apliciraju za poslove s tim diplomama. Problem je sto poslodavci cesto puta ne priznaju diplome i traze dodatne kvalifikacije stecene u Njemackoj.
Svi u Njemačku !!!!!