Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
zasto kod nas ne postoji te kutije za bebe ? Pitam se koliko je beba zavrsilo u stilu "bacila je sve niz rijeku" u istom periodu
a vidjaj nogica... mashala
Osjećate umor , jako vas svrbi medju nogama , opada vam kosa ..... ne niste izgubljen slučaj Prodajem lijek koji prevetivno štiti od ovoga virusa, a usput i jača imunitet, ima antioxidanse i mnogo vitamina kao i minerala. Super lijek je moguće uplatiti i na kisoku, a svojeg liječnika nemojte ni pitati o njemu jer nedamo ni marke provizije ! Nus pojava je erekcija i životinjski nagon za parenjem.Za neplanirane ukučane ne odgovaram !