Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Treba znati da je Merkelica "američki čovjek" (tj. ženska); ona je politički ucijenjena od struktura koje stoje iza američke vanjske politike (okultno-političke grupe ili bratstva, npr. Council on Foreign Relations (CFR), Trilateralna komisija (ovi su postavili Kolindu na čelo HR, da bi destabilizirali Srbiju, tj. otcijepili Vojvodinu). Merkelica, Obama... samo su glasnogovornici ovih grupa moćnika (masoni i jezuiti + cionisti, rade koordinirano zajednički: masoni = svjetska političko-ekonomska oblast, jezuiti = kulturno-duhovna oblast; npr. njihovo je maslo tzv. "bolonjski nastavni proces"). Nesretni Nijemci, koji iznjedriše Goethea, Novalisa, Fichtea, Hegela, Steinera.., poklopljeni su američkom ultramaterijalističkom potkulturom, i svoj identitet sada baziraju na VW, Audiu, BMW-u... Zaista žalosno! Umjesto da budu predvodnicima svjetske civilizacije, da njemački jezik bude glavni u svijetu... oni su potpuno preparirani američkim idealima Three Big (vel. auto, vel. kuća, vel. brod).
...Merkelica & drugovi-drugarice joj MORAJU primati izbjeglice -- jer su (h)im to Jenkiji-Gringosi naredili. Radi se o destabilizaciji Evrope, tj. srca svijeta, tj. evropske kulture i hrišćanske civilizacije koja je prošla renesansu, prosvjetiteljstvo... i koju nisu uspjeli (J-G) uništiti preko Prvog i Drugog svjetskog rata itd. Merkelovica je u gadnoj situaciji; debeloguze Nijemce & ženske (h)im, što vole me(h)kane sećije mercedesa i sličnog ofarbanog lima, zadrigli od pive i "laganice" životne, nije briga za izbjeglice-muslimane; njima je važan njihov komoditet; oni uopšte ne misle o budućnosti. J-G trljaju ruke; plan im se ostvaruje: ukinuti svaku pomisao na ujedinjenu (hrišćansku) Evropu i priključiti EU SAD-u!! Ovo je glavni sadržaj sadašnje faze Novog svjetskog poretka. Istovremeno, nastoje degradirati, uništiti Rusiju, glavnu slavensku zemlju... Ali, ne ide im sve po planu! Pojavio se Car Vladimir Slavenski...
Nek vam neko prica o tzv. islamskim arapskim zemljama, koje nisu primile niti jednu jedinu izbjeglicu. Njemacka ih je primila - drzava koju oni nazivaju kjafirskom, kufr ovo ono - Saudija, Emirati, Kuvajt: Nema tu Islama. Sve su to g*vna! Svaka cast Nijemcima, koji su zbrinuli toliko svjetskih izbjeglica kod sebe i pruzili im normalan zivot.
Juce iz Frankfurta ***rtirano skoro 5000 islamista-afganistan i pakiji!Poceli provocirat, tekbirat i odama noga!Trajna zabrana u EU!
samo taj rad Evropo!
Koliko ce izbjeglica tek biti kada izbije gradjanski rat u Turskoj...a sve su prilike da ce biti rata...SAD nastavlja sa proljecem.
Ja nesto razmisljam da "zazdijem"za Njemacku
Nije to ništa za Njemačku, dok je Nijemcima dobro. Samo ako se konomska situacija strmopizdi i Švabi pukne film, onda će biti samo: "Ding dong. Guten Abend. Kommen Sie bitte mit u vlak za nepoznato!"
frau merkel vodi katastrofalno lošu politiku.. doduše, sve su to naređenja iz washingtona.
Hajte bujrum...