Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Najveci sljam i zlo covjecanstva su Saudijci..Jebote,jedna drzava dobiva ime po seronjama iz klana Saud.Isto kad bi manji entitet bio Dodikistan ili vamo nas Bakiristan. Teski neradnici koji hoce da sruse kucu Muhamedove majke,da bi sebi taj kralj prosirio parking.Bas bi bio sretan kada bi i u toj drzavi izbio rat,jer dosta se oni kurce preko leđa ostalih muslimanskih drzava.U islamu,zidovi su nam najveci neprijatelji,a Saudija i Izrael najveci saveznici. Pseta pogana
Moje puno pravo je da pisem kako ja hocu. Mozda imam govornu manu,mozda tepam ili kusam.. :)
Glavni destabilizator Bliskog istoka je Amerika a Saudijska Arabija je samo figura na šahovkoj ploči...
Saudijci su glavni krivci za svo sranje koje se dešava muslimanima u zadnje vrijeme. Od napada 9/11 u kojem su učestvovali mahom saudijski državljani, preko napada na Jemen, ignorisanja Palestine kao gorućeg problema u njihovom susjedstvu, do svjesnog i kalkulisanog razvoja terorizma kao vojno-političkog sredstva za slabljenje "drugih", prije svega Irana i ostalih zaljevskih država. Stvarno, ne znam zašto se naši BH muslimani masovno ne ograde od te "kraljevine" koja ništa dobro trenutno ne donosi osim podrške cionističkom režimu u Izraelu. Niti jednom nisam vidio da Saudijci kuju zavjeru protiv otvorenih neprijatelja, već je uglavnom to zavjera protiv onih koji su slabiji i koje mogu "obrlatit" jeftinim trikovima i petrodolarima.
Jesu li mu ono gumene alke na gloovi ?
vidi ovog crnomanjastog intelektualca! k'o bake mi izgleda...
Njemacka godinama slabi cijelu eu i lider je u ekonomiji ali i na politickom nivou,firer je pokorio evropu oruzjem,merkelova to radi ekonomijom..Odavno su zalihe nafte smanjene u odnosu na predhodne godine u tim zemljama,a i ocito je kada se iscrpi zadnja kap,a hoce,i taj dio ce postati nestabilan kako vole da kazu :)
Svabe RADE i nikoga ne UBIJAJU ZA TO!
hahaha, vidi vidi ko se izrugiva a nemate marku da popijete kahvu, bijeda
Oni su zlato jedno. Da nije arapa dje bi mi bili sad jbt...
Griješite. Nisu oni takvi. Ne, ne, ni slučajno. Ne, ama šta vam je?
Moguce je i ove svabe znaju zamutiti. Cim su oni htjeli istrijebiti Jevreje, moraju biti gori od njih.
Posljednja recenica je apsurdna, ko imalo moze mucnut glavom zna da je ISIL instalacija Amerike i izraela. Pa zasto bi ih Saudija finansirala? Saudija je, kako neko gore rece samo figura Amerike koja i destabilizira Bliski istok i finansira ISIL.
u danasnje vrijeme samo spomenes rijec "IDIL" i dao si zeleno svjetlo da se napadne neka drzava...tako je prije bilo i za afganistan i irak.."oruzje za masovno unistenje"...
Vjerovatno su ovo nagadjanja, kao i sve ostalo u medijima, ali jedno znam sigurno; Saudija (narod i vlada) nemaju nista sa IDILom osim neprijateljstva. Zadnji kojeg bi Saudija podrzala je IDIL. zadnja recenica u tekstu je od KLIXa, nije garant od BND-a. Jer, izjaviti ovdje (u KSA) da Saudija pomaze IDIL je, u najmanju ruku, smijesno...ako ne i apsurdno.
kenanhodzic <<< Nepomaganje u datim situacijama je gore stanje od pomaganja!
Svi su krivi osim Amerike, oni mrava ne bi zgazili.