Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
oD SRCA TI ZELIM SVE NAJBOLJE PUNO ZRAVLJA I DUG ZIVOT. TI SI JEDAN, SMOGAO SNAGE DA KAZES ISTINU NEMACKOJ I CIJELOM SVIJETU. NEMOJ DA SI TUZAN JER I ONI TO ZNAJU ALI NEMAJU ONO STO TI IMAS...KARAKTER, ISTINU LJUBAV ZA SVE LJUDE I NACIJE SIROM SVIJETA. Takvi ljudi nama nedostaju ali cemo uspjeti da sacuvamo svijet jer na svijetu ziva puno vise dobrih nego zlih ljudi..
NIJE ČOJ\'K NIŠTA SLAG\'O ;)))
Izišao bivši esseovac, bolje da je na mezaru
Jevrejska drzava je termin koji Cionisti koriste. njihov lider trazi od Palestine da ih prizna kao \"Jevrejsku Drzavu\" kao preduslov pregovorima, a \"Klix\" ih je po svojoj zadnjoj recenici vec priznao! Ostalo je jos samo da koristite termin \"Srpska Srebrenica\", pa mozda i shvatite sta ste u ovom tekstu napisali.