Komentari (62)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svabe uvijek na pogresnoj strani historije
Voljeli se cioniisti i naccisti kao oka dva
a nama su poslali smita da nas utjera u njihovu vizuru, zato bosnjaci ne smiju napraviti proteste pred ambasadom izraela
Film o Zapadnoj Obali gdje Hamas ne postoji, a oni spominju Hamas. Film o ilegalnim naseljima i apartheidu na Zapadnoj obali koji traje decenijama, oni kažu da je sva odgovornost na napadu Hamasa od 7. oktobra. Švabe su haman lošu robu pušili.
Naravno, gdje bi jedna takva "prefinjena" dama pljeskala žrtvi.....to trenutno nije cool.... Treba aplaudirali ljubimcima i zadržati fotelju. U neku ljubav baš i ne vjerujem obzirom na prošlost.
potajno velicaju hitlera, valjda uzivaju u genocidu...
Nakazna prikaza misli da ce joj se uvlacenje izraelcima nesto dobro donijeti... fuj odvrate je li mogla nize od ovog!?
"Perači savjesti"! Možda su Palestinci iz Gaze i dr. odgovorni za žrtve Holokausta a ne"čisto arijevski" fašisti!
Ko ih je upoznao i radio sa njima jasno je o kakvoj naciji je riječ. 🤮🤮🤮🤮🤮🤮
Švabe ubile 4 milijona židova i sad kobejagi ih vole
jadne švabe...opet ih cionisti jašu i diktiraju im život. vežite konja gje vam čifut kaže i aplaudirajte prema njihovim potrebama.
Pljesak? Valjda aplauz novinarcino!
Bolesnica matora
Pa njemacka igra kako amerika kaze..
Jednom Hitler uvijek Hitler, dzaba sve
Adolfe ustani!!!
Cime je potvrdjeno da su Njemci uvijek i stalno na strani genocida
Razumijem taj teret prošlosti ali opet sad na silu toliku tobože podršku pružat, ne znam, licemjerno u najmanju ruku. Ovo mislim i za susjede, hrvate.
Jel moguće da je vesela Njemačka UVIJEK na krivoj strani istorije???