Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E nek im sad Putko pomogne. Kome kinezi i rusi daju kredit on je momentalno pred bankrotom. Nisu ni ameri vise ludi da finansiraju svoje neprijatelje. A tek kad u Indiji zagudi.
Sve ide po planu. Ali zna se cija je prva i zadnja.
i mi ćemo biti u top 5 nebrini ovi nasi kako kradu
Zajednicki nazivnik za sve ove propale i posrnule ekonomije je da su se svi zaduzili kod Kineza za beskorisne i megalomanske projekte koje su poslije radile kineske firme i jedini zaradjivali na njima. Svaka slicnost sa situacijom u regiji je cista slucajnost 🤔
Boli briga Pakistance, oni su kod nas ili su se rasprisli po EU ko je imao vise srece
Bore se protiv alibana ali neće izdržati kad dođe kriza. Kad nemaš jesti onda manitu uvek pomaže. Ne da se bude sit, nego da se sruši vlada.
zamišljam da nemam Currency board, te kako naši stručnjaci održavaju valutu i inflaciju...xaxaxa
a dje bosna
U kojem smo onda mi bankrotu , samo niko nece da nam kaze