Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jevrejsko-americki poslusnici u Rijadu se zalazu za americke hajvane siptare i zaboli ih dupe za Palestince
Istina: Imaju oni svoj pasos, lepsi i bolji i od tvog i od Jeremicevog. Srpski koriste za kriminal, pametni ljudi!!! ---------------------------------------------------------------------------------------------- Cega se pametan stidi, budala se ponosi! Pametnome dosta.
@Bosnjak: Decko, mars u dilkarnicu!!! Jado jadni, kako se ne stidis onoga sto napises?! Shvati jednom za svagda, zlocina je bilo na sve strane, ali je sa srpske bio planiran i kolektivan, a drugi su ga individualno cinili. Pravda za sve!!! Odreknite se lazne mitologije, kupite novi SAT, jer vam je cuka stala, danas je 25.05.2009 god. a ne 1839ta..pod hitno kod casovnicara da vam baterije promeni. ;) @Srba: Batice, idi po Burek i jogurt kod majstor Baskima, ovo sto ti pises, ni kod Srba ne pije vode!!! @pro reality: Imaju oni svoj pasos, lepsi i bolji i od tvog i od Jeremicevog. Srpski koriste za kriminal, pametni ljudi!!!
ZALOSNO!!! Od Arapa nista novo!
Ameri nastoje, preko svog poltrona, obezbijediti sto vise priznanja za Kosovo jer se boje da ce izgubiti na sudu, puusiiiionaaaa!!!
De ba Bosanci, sta ste se vi uzdigli oko Kosova tako vam svega?? Pametnije bi vam bilo, prije ikakvog pocinjanja hvatanja blentavog palamudjenja, da se raspitate malo sta Siptari rade od bosanskih manjina dole, kako ih kolju iza kafana, jer su nesretno i glupo trazili nekog srpskog ili cak BH pjevaca, kako ih maltretiraju na svakom koraku i izgone iz administracija, jer im jezik lici na srpski, kako ih proganjaju i preziru na svakom koraku nazivajuci ih prljavom neilirsko slavenskom izdajnickom rasom itd itd. Raspitate li se ikad imalo u vei bilo cega prije nego se uhvatite pametovanja, u pm i vi i vasa plitkost!!
Resila marva da se bavi politikom i da trazi ne zavisnost svake ulice,kantona. Izem ti kur drzavice,gde ne smes ni gas da stisnes jer ces presisati granicu. Oladite se od kvazi-vernika. Pitajte,palestince kako zive? Od donacije i milostinje,vec pola veka. Nadam se da to nece biti sudbina FBiH! Ne vidjam nove fabrike,njive. Vidjam jedino internet-politicare i politicare sa ciljem udaljavanja komsija jednih od drugih. Oko tog famoznog Koasova je mnogo naroda u Hrvatskoj i BiH izgubilo glavu,kuce itd. A takve tvorevine postaju paradigm \"uzor\" Baskiji,Rs-U i Cercniji Kurdima i svim ostalim kvazi-ugnjetavanim narodima. Ta bolesna ideologija ce se nazalost BiH obiti o glavu. Kad shvatite da su Hasim Dodik i Hadzic istih zelja onda cete apsolvirati politicku logiku.
Ovo valjda dovoljno govori dvije stvari. Prva - da Srbija ne odustaje od svog pseudokolonijalnog naslijeđa iz vremena SFRJ te da još i dalje računaju na OIC/nesvrstane kretene i nekadašnji diplomatski ugled SFRJ među trećim svijetom. Druga - da su ove islamske zemlje potpuna stoka!
Ostaju sipci s srbijanskim pasosima, i tacka hahahahaha
@neBosnjak, al\' su zato Srbi pobili 100 000 nesrba..I jos mi samo reci da su Srbi bili napadnuti, ugrozeni i da su oni protjerivani, jbte 93. 94. srbi iz Zvornika su isli na ljetovanja, zimovanja dok SA, Ze, Tz nije imalo sta jesti... Daj Boze i Sandzak i Vojvodina da se odvoje, sto je nekako i prirodan slijed, jer ako su Srbi ista zasluzili onda je kazna.I to, ovo bi im bila najmanja i bezbolna... Ni ovdje niko ne gotivi siptare, al\' ako nista sjetimo se samo kako je biti u \"milosti\" Srba, pa da li to zelite ikome??Ja NE!Da nisu muslimani, da su krscani, budisti, bilo ko, isto bi im zelio.Sloboda i nezavisnost i za Kosovo i za Sandzak i Vojvodinu!
@ I Pogodio su sustinu! Sve stvarno nezavisne zemlje nece priznati tzv kosovo, jer je svima jasno ciji je to projekat !!! To je samo jos jedna na silu napravljena mini \"drzava\", a u stvari najobicnija americka baza ciji je glavni grad ne Pristina nego Bondstil ! Amerika je stacionirala tu taj svoj projekat \"Kosovo\" jer je na idealnom geostratesokm podrucju, na putu Evropa - Azija ! A ovih 60 zemalja koje su priznale tzv kosovo su najobicnije kolonije Amerike ! Zavisne (a ne nezavisne ) drzave. Kao i sama Saudijska arabija sto je najobicnija kolonija Amerike, bez cije nafte bi Amerika stala za 3 dana ! Zato su ih Ameri i zajahali ! BiH kao protektorat treba da bude sretna sto u njoj postoji RS i Srbi ! Jer da nije Srba politicari kao sto su Silajdzic i Komsic bi jedva docekali da onako vazalno se uvlaceci Amerima u dupe priznaju tzv kosovo! Zvucace nelogicno, ali Srbi su posljednja karika prave nezavisnosti BiH ! Jedino vasi mrski Srbi smiju reci NE Amerima
ne sa ovim komentarom od NeBOSNJAKA..da ne bude zabune...
slazem se s predhodnim komentarom ...ja takodje ne bih priznao kosovo nikad..k\'o gamad se mnoze ovde po bosni...iskoristavaju nase ljude po svojim smrdljivim pekarama za 200-300 km uz raznorazne ucjene i nenormalno radno vrijeme..nije mi jasno samo kako mogu zivjeti ovde bez ikakvih papira
Kosovo da se podijeli a onda isti princip primejniti u Bosni i Hercegovini....da se podjeli kao teznja jednog naroda za nezavisnoscu....jednostavno, prema svima primjeniti iste principe. Srbi su u BiH prosli gore nego Albanci na Kosovu. Srbi su pobili 12,000 Albanaca u zadnjih 30 godina, dok su muslimani pobili 34,000 Srba u BiH u poslednjih 20 godina. Dakle, Srbi u Bosni imaju vece pravo od kosovskih Albanaca da imamju svoju drzavu....i imace je jer se medjunarodna pravila moraju podjednako primjenjivati na sve clanice UN-a, kako na Srbiju tako i na BiH.
samo se ti raduj priznavanju Kosova, imas ti jado i svoje Kosovo i zove se Republika Srpska. koliko glup moras biti da navijas za priznajne dijela Srbije koje je proglasilo nezavisnost protivno medjunarodnom pravu, a u svojoj zemlji dio teritorije koji jedva ceka prvu priliku da isto uradi. bosnjak, mozga nemas ni grama. ja NE PODRZAVAM nezavisnost Kosova!