Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Neka su Arapcine skinuli GAdafija,kod kojeg ih 3% nije bilo bez posla,koji im je dao najjaci pasos na svijetu,besplatno skolovanje u inistranstvu i zemlji,besplatno lijecenje,koji im je davao stanove besplatno,nisu ni zasluzili nista bvolje od Boko HArama,kao ni ovi ovdje nista bolje od SDA.
Slazem se,ali zasto Arapi jedini dozvoljavaju da se manipulise sa njima,zasto to isto AMeri ne urade sa Svdjanima,Fincima,ili bilo kim drugim?ZAto sto su Arapi skloni maniupulaciji,i sto gledaju samo svoj interes,i naravno zato sto ih je mnogo neobrazovanih.
Sjecas se onog mucenja GAdafija,na onom tenku,onog izivljavanja nad covjekom,ono su uradile Arapcine.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Joj lucufera nazadnih,pa ima li ko tu atomsku bombu da im baci mamu im hebem nepismenu
Nigeriju podijeliti po vjerskim i etničkim granicama. Pa neka Boko Haram hara po muslimanskom sjeveru Nigerije. Kada se stvori kritična masa unutar muslimanskog stanovništva, tada će im oni sami doći glave.
isti slucaj desio se u bihacu 94. cetnici zatrovali jedan od rezervoara sto napaja grad vodom
eto vidis kako se jedan od njih javi da potvrdi da govorim istinu i na sta su jos uvijek spremni... bravo majmune evo ti banana ;)
uredu je drinski za tebe znamo da si prokoljacki cetnik bez i da komentarises... evo i tebi banana. oguljena ;)