Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I onda kazu Islamski teroristi , da su pravi muslimani nebi se ubijali i jos u Dzamiji druge vjernike to su obicni teroristi koji koriste islam u negativnom smislu da bi okrenuli svijet protiv muslimana i dobili jos vise bezmozgih pristalica ... Terorizam je terorizam , nema ni vjeru ni naciju !!
@Osmani Ne svidja se četnicima , ustasama i ostalim fasistima koji bi da opravdaju svoje zlocine i poganstinu i pripisu ih drugima ... Svrstavati citaj jedan narod , naciju od milijardu ljudi je ravno gluposti čak i za ove primitivce .. U redu je kada oni se okupljaju i slave zlocince , kolju , ubijaju ... Ni po cemu se ne razlikuju od ovih Terorista samo sto ovi koriste "islam" kao oruzje mada nema veze sa islamom a ovi drugi "crkvu" , kosturske glave , raznorazne pjesme uvredljivog karaktera.
moraju se i u nigeriji obracunati sa paradzematlijkama :)