Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Cim u zapadnjacki "strucnjaci" poceli davati izjave poput ove zadnje da je virus dosao iz svemira, znaci da je situacija ozbiljna i pocinju opravdanja i objasnjenja. Vjerovatno gube kontrolu nad sirenjem virusa. Daj boze da sam u krivu.
nece to u europu,ima wasington druge planove za eu u skorije vrijeme,a da dode u eu nasao bi se lijek za 24h,licemjere u reziji kipa neslobode?
imaju oni lijek,ali ga drze u tajnosti kad bude zaintresovanih pojavit ce se belive me,nego mene strah oni torbara stranaca suhveli su mi?
Boze pomozi Nigerijcima
Je*o ja mater našim političarima!
to vam je za onu nepravdu na sp