Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Teroriste potamaniti ko miševe. Do zadnjega.
Kad ih pronađu, a hoće, potrijebiti do zadnjeg !
Ovo je sve zbog Radončića!
Mater im zatucanu,cuj djevojcice otet,joj heroja...sto vojsku ne napadnete,kozo-jebaci ?
one trudne....
Ovo je stavrno zalosno i pokazuje koliko vjerski fanatizam moze otici daleko da ubijaju zene djecu i civile u bombaskim napadima, i ovo pratim evo dva dana odkad su kidnapovali ovih 120 djece, to je ludost, na ovakav nacin se bore za serijatsku Nigeriju, to su najgori zlocinci po meni, prosli bozic su postavili bombu u crkvi i ubili preko 60 ljudi, to su bolesne osobe koje mrze Zapad, Boko Haram znaci Zapad je grijeh,ovo su zlocinci kao i Mladic i Karadzic i svi ostali koji iz mrznje prema Zapadu ubijaju civile i djecu
Stvarno ne vidim koji bi Bog nagradio ovakvo ponasanje,ponekad se pitam sta ako je Islam koji oni praktikuju zaista taj koji sve to i nalaze tako.Ovo sto oni rade i ono sto su mene ucili na vjeronauci kad sam bio klinac su dvije potpuno razlicite vjere.Iako ja licno ne vjerujem u Boga(nemam namjeru ni pravo da bilo kome naturam svoje vidjenje svijeta) stajalista sam da su ljudi kao oni uradili vise protiv Islama nego BBC,CNN kao i Amerika cijela zajedno.
I Mustafa moram ti rec da je ovo prva stvar oko koje se potpuno slazemo,bar ja s tvojim vidjenjem ove teme :)