Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
moraju pojesti nesto makar i nazor
Кажу да ће до краја овог вијека у Африци порасти становништво са садашњих милијарду на четири милијарде. А данас скоро пола их је гладно и жедно, замислите шта ће тек бити за двадесетак година. Европу ће да преплаве не само економске, већ и еколошке избјеглице..
Pa nista, priroda odrzava broj jedinki na razlicite nacine. Najcesci nacin odrzavanja broja ravnoteze je glad. Npr skakavci se nekad namnoze tako da opustose sve livade i kad nestane hrane uginu. Tako i trava. Kad poraste broj travki na 1 cm ne mogu se tiskati vise.
jedan drug mi radio za UN misiju dole puko šta je sve vidjeo. Ozbiljno. Još rat ovdje preživio bio diverzant sve prošao ali dole. Kaže Bože sačuvaj.
@Jiaogulan Vidio neko sranje. Vjerujem da je tamo daleko vece sranje nego kod nas u ratu. Tamo ratovi traju i preko 50 godina i niko ne zna u svijetu za to, pricala mi prijateljica iz Ugande da kod njih svakih par godina bude neki rat i niko u svijetu i necuje za to i tako vec vijekovima. Ali se puno radjaju i onda nema velikih brojcanih gubitaka.