Komentari (45)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kad ce Fahru ovako ?
jest odvratan k'o da ga je naš Tornjak pravio
jebo majku svoju cionisticku da ga hice za muda objesit
Nuto izgleda evi novi komentaaraa
nemoguće da vani ima korupcije. www.nebitno.net
Jel se ovo vrli novinari klixa sa google translate prevodilo? "Istražioci nastoje ustanoviti da li je bivši šef države, uz podršku advokata Herzoga, tražio informacije od višeg sudije o istrazi koja se odnosi na razmjenu za obećanje na prestižni položaj. " Ahhahahahahahahaha
Joooooooooj jedva čekam dan da i ove naše muriraju , ma bolje da puste narod da ih linčuje.
Klaun!
nasi sarkozy-i svih profila ce organizovano autobusom dolaziti - po smjenama k'o na ljetovanje
pa kod nas bi i onaj zatvor sto prave bio premal kad bi poceli politikose klepat. a zamislite kad bi jos hapsili pomocnika od pomocnika administrativnog pomocnog osoblja.
EVO ZASTO NASI KAO I RUSI NE ZELE U EVROPU, PA I SVOJ NAROD NAGOVARAJU KAO OVCE
Oni bi Izetbegovića doživotno prognali na Svetu Helenu.
Sarkozy je stigao malo prije 08.00 sati (06.00 sati po srednjoevropskom vremenu) u crnom automobilu sa zatamnjenim staklima u sjedište sudske policije (DCPJ) u Nanteru, u blizini Pariza. Otkada to Pariz nije u CET vremenskoj zoni?
otkad vele pise avaz bljuvotine. sto?
Jerlagić će ovako uskoro, ako Bog da.
Hebao te i Jerlagić i mentor ti Fahro.
merde xD
...ponesite mu šamrlicu...