Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Legalna USA mafija brani svoje pozicije i branice svim sredstvima
Znaju pametovat kada se protesti dignu po zemljama treceg svijeta i ko fol podrzavaju demokratiju. OBAMA M.AJMUNE napu.shi. se ka..rine !
Indian \'Occupy Wall Street\' movement takes rootshape - http://timesofindia.indiatimes.com/city/chandigarh/Indian-Occupy-Wall-Street-movement-takes-rootshape/articleshow/11161287.cms Take Back the Commons - D17 | Occupy Wall Street Video http://www.youtube.com/watch?v=W6dOGEc7p08 The decline of labour unions in the US http://www.aljazeera.com/programmes/faultlines/2011/12/2011121714442663916.html?utm_content=automateplus&utm_campaign=Trial6&utm_source=SocialFlow&utm_medium=Master Kinesko proleće\" se širi: novi protest 30,000 seljana u najbogatijoj kineskoj pokrajini -BLIC RS. Pripadnici specijalnih policijskih snaga za suzbijanje nereda bacali su suzavac i tukli protestante koji su jurišali na vladine zgrade u Hajmenu, na jugu Kine, samo 120 kilometara od sela Vukan, u kome već danima traju protesti seljaka, revoltiranih što im država oduzima zemlju i prodaje je građevinskim tajkunima.
Sta bi sa kritikom o kako Rusi hapse..Ovo je demokratsko hapsenje Prije nkoliko godina sam vidio natpis na jednik kolima u USA koji kaze Budite dobri prema USA ili ce mo donjeti demokratiju i u vasu zemlju.....
Amerika i Engleska bice zemlja proleterska....
Napisao bih nesto argumentovano oko ovih demonstracija ali ono sto kazu VELIKI BRAT sve vidi pa necu .Sve ulazi u resume !!! Pametnom dosta ! U takvom svijetu danas zivimo ! Bosna iako je puna cemera i siromastva nemate pojma koliko je slobodna zemlja. Samokriticnost je dobra ai samo ako se postave referensne tacke i napravi usporedba sa ostatkom svijeta.
Kad bi Amerika propala, ti bi SIGURNO izgubio zivot.... pazi sta pozelis, moze ti se ostvariti, sto rekli :D
nadaleko poznata američka demokratija i pravda.....
MRZIM LJUDE, MRZIM LJUDSKU RASU, MRZIM OVAJ SVIJET J E B E M LI VAM SVE !!!!!!!!!!
@sarajevo-x Da ali to ne opravdava intenzivno anti-amerikanstvo koje vlada medju vasim novinarima. Puni ste velikosrpskih spijuna, medju novinarima.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Sarajevo-x.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Sarajevo-x.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Sarajevo-x.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
hajde da se drogiramo, da nam oči sjaje
demokratija