Komentari (2)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Stavljate se u zastitu jaceg, odnosno mnogobrojnijeg i dominantnijeg, jel to neka nova furka? Kome to treba zastita ako je jaci i mnogobrojniji? U cemu je problem?
Kome i gdje je silazna putanja ovde, ovi u RS kazu da kod njih ima samo uzlazne putanje u zadnjih nekoliko godina??? Nekom, mozda jeste silazna putanja, a nekom nije. Problem treba traziti u samom nastanku Bosne i Hercegovine kao vjestacke tvorevine. Jednostavno, ni u cemu se ne slazu i to ti je. Kad bi vi prestali da drzite neciju stranu tu, mozda bi se oko necega i dogovorili.