Komentari (50)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dobro jutro Kolumbo!
Imamo sada stručnjaka milion. Sve ljudi znaju. Znaju prije Putina kada gdje i kako se napada. Svaka čast
Stari i profi analitičar Neven K.. To što ga ovdašnja balavurdija bagateliše nije do nj nego do njih.
Za napad je potrebna 2-3 puta veca snaga od odbrane? Bjezi bolan Kazaze pa mi smo u nasem ratu znali četalje razvaliti sa manjom jedinicom sto i jeste cilj napada.
Pa nije Putin budala da sad kad su sve oči uperene u Rusiju pravi takvu glupost. Ratove koje je Putin vodio do sad u Gruziji i aneksija Krima pokazuju kako on radi. Brzi i neočekivani udar sa jakom vojnom silom koja je barem 4x veća. Da napadne Ukrajinu treba mu barem 750 000 vojnika. Ovako će samo anektirati/dat im nezavisnost ove ove dvije pokrajine i to je to. Ukrajina napadne on nalupa iz daljine a ne ulazi u rat.
Borimo se za Evropske vrijednosti do posljednjeg ukrajinca.
Ovdje se ne zna vise ko laze ni ko pije ni ko placa niti ko se koga boji koliko znam u ukrajini je zivjelo ili zivi pola rusa nisu svi ukrajinci ko ce protiv koga ratovati sami protiv sebe svi su skoro isti obe zemlje su bile stub sovjetskog saveza
Sad će biti zeznuto. Sad se lomi, ko će biti jači. Ko će odlučivati. Ko će preuzeti primat u svjetskoj politici.
Nema od ratà nista, jer u igri je nuklearno oruzje. Bilo bi ga da ti sto odlucuju o ratu se ne boje za svoje guzize
Ja mislim da moze bit rata al I nemora!!!
“Kvazi strucnjaci” koji omalovazavate znanje , informiranost i toliko iskustvo i bavljenje analitikom Nevena Kazazovića . Bolje vam je da se poklopite po usima. Niste dorasli covjeku ni do koljena , prvo naucite tipkati po tastaturi pa dalje sve ostalo.
Možemo li nekad klixe čitati neke lijepe vijesti, a da nisu ratovi, političari, nasilja, krize....
I tebe zahebo Macron!! Nema ništa od diplomatije...
Ovi stručnjaci baš ne pomažu u ničemu. Govore ono što znaju i zadnje budale, non-stop sve moguće uspoređuju sa Drugim svjetskim ratom, ko da nije bilo ratova prije Drugog svjetskog.
gdje si bio kad je trebalo
Ja bih mogao biti milijarder, ali necu..