Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Znaci Izrael moze da ima nuklearku a Iran ne?
http://www.youtube.com/watch?v=SN9ktT3WrQ4 sta drugo reci
Na ovom videu ispade da su Izraelicani dobre duse...
Mars fasisti ... !!
Dobro je ahmo rekao govna treba zbrisati..
ne znam, ali meni pogled ovog netanyahua bas podsjeca na dodikov pogled i slicnih.. koliku izrael ima moc kad moze jednoj supersili-americi govoriti sta da radi i jos se amerika mora pravdati za svaki neostvaren potez židovima... nevjerovatno, ali nadam se da će američki narod uvidjeti pod kakvom je diktaturom.
Pravite je Iranci ako boga znate da se zacrveni fasisticki Izrael to su teroristi parexelan sto reko fazlinovic terorisu Palestince 50 god.
Daj Amerika prava demokratska zemlja i naravno pravedna sto se hoce prikazat ona bi prvo trebala napst Izrael
BENJAMINE VODJO HRABROG IZRAELA. ZASTO KOMPLIKOVATI.TREBA GAMAD ODMAH POLUPATI I PORUSIT SVE DA NE ZNAJU GDJE IM JE GLAVA A GDJE GUZICA.SA TERORISTIMA TREBA SAMO JEZIKOM KOJI ONI JEDINO RAZUMEJU A TO JE SILA.
Je*o ti benjamin i ja i moj drug svu familiju u pi*cku !
drake STA JE KRMCINO SUGAVA.TEBI I TVOM DRUGU DOSADILO DA GUZITE TVOJU STARU.PA PREDJITE NA TVOJU SESTRU ILI TVOG BABU DA MU VRATIS STO JE ON TEBE ANALISO DOK SI BIO MALI.ZNAM DA SE TO TEBI SVIDELO I DA SI BABI HALALIO STO TI GA JE UVALIO.HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Da Amerima nisu drage pare koje posjeduju Jevreji davno bi oni njih od*ebali, dosta je i njima da im oni diktiraju. Ameri se isto tako boje da bi u slucaju prestanka podrske Jevrejima, Jevreji bi sav svoj kapital (oko 20% Americke ekonomije) prebacili u Rusiju koja je ipak "neprijatelj" broj 1 za Ameriku!
Ne ta njahu, nego ona njahu. Ona njiha njiha, njihaha. Zajašite ako imate još šta zajahati.
kad gledam ovog lijevo javi mi se bol....
POGAN !!!!!!