Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
SLOBODA PALESTINI
mislim da ovi sto stavljaju nick BOSANCI su zapravo zidovi.. a mi (bosnjaci) bi sami trebali da imamo suosjecanje sa palestincima, na njihovoj zemlji je stvorena jedna nova zemlja, a oni su na rubu istrebljenja.. Mozda je i to nas Bosnjake cekalo, da se mi nismo uspjeli odbranit.. Zidovi su najvece zlo, i najveci manipulatori koji postoje, narod koji vjecito izigraje zrtve, a 70 godina, vrsi zlocine nad jednim narodom.. ZIVJELA PALESTINA !!!!!!!!!!
da, najznačajniji su narod, i zato im je Hićo posvetio posebnu pažnju.
Ovaj nick BOSANAC je po.g.ani zidov, aj nadji kakav zid pa se izudaraj jedno 100 puta, mozda dodjes sebi
\"Netanyahu: UN ne može priznati palestinsku državu\" Pa sam si je priznao cim spominjes drzavu ;)
znate onaj vic??? Zašto je mojsije proveo jevreje kroz more,kaže bilo mu ofirno s njima ici kroz grad
jedino mi nije jasno kakve veze imaju Bošnjaci s Palestincima??? nek mi obajsni neko..
Zidove mrzimo jer su izmislili kamatu, a Islamsku Banku volimo, jer ona nema kamatu, ali ima manipulativne troskove koji su za 3% veci od kamate.
Naravno da moze... ti Zidove jedan. Zemlja ce biti priznata
ocigledno zidovi okupirali i sa-x.. zrtva ne moze biti neko ko radi isto sto se njemu radilo, Izrael i Amerika predstavljaju modernu nacisticku njemacku, samo sto oni ne vode ratove sa ciljem istrebljenja i globalne dominacije, nego sa ciljem svjetskog mira i sirenja demokratije.. Globalizujete islamski svijet zbog nekih drzava koje zive u siromastvu jer su pod konstantim napadima i vode ratove preko 50 godina.. Pogledaj te malo Tursku, Katar, UAE, S.Arabiju i mnoge druge.. vas zidova je strah muslimana jer ste svjesni da vasa drzava ne moze postojati na isliamskoj zemlji..
bolji mii j svaki zidov nego s.m.dlj.ivi arapin. da se zna. Zivjela Bosna
Pa iskreno gledano ni arapi ni zidovi nisu puno razliciti a po nekim knjigama palestinci i zidovi su od dva brata djeca pa sada razmisljajmo medjutim Ironija svega toga je sto vazda ginu Djeca,Zene i Starci Dok se kojekakve Frakcije,plemena,sela,zaseoci natezu i preko istih tih Civila ratuju je malo bizarno. Sa ovim ne opravdavam Zidove kao i njihove zlocine jer su oni prevazisli i firera sa svojim ponasanjem u to nema sumnje,medjutim Islamski svijet je obicno G...o koje sve to gleda i odobrava pa cak i potpomaze. Nisu Zidovu krivi vec Arapski Svijet. a sada pisite da nije tako.....
@ x izigraje? mogo bi ti koju knjigu pročitat. em si nepismen, em si glup. Židovi su stradali kao i Bošnjaci, čak i više, a ti im to negiraš?? Vidiš li da si isti Dodik, hebo ti on m.a.t.e.r , g.l.u.p.u.
zidovi su mi hiljadu puta bolji od arapcina, a vi srbi glumite koliko hocete.
@Bosanac ti si jedan maloumni idiot kreten imbecil fujjjjj kako te nije stid da stavis taj nick
ja palestinu nikad nebi prizno.... arapi su zivotinje, upoznaj kakvog arapa pa mi reci kakvi su ljudi!!!!!! nikakvi isto kao srbi! arapi su najgora gmad ikad rodjena, to je polu krme polu covjek, i da nedaj boze granice bosnu, bosanci bi hiljadama godina sa njima se tukli.