Komentari (46)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Izrael napadne uvijek prvi a onda prijeti ako mu se uzvrati tako isto zapadne zemlje ko biva ja sam tebe napao alu akk mi uzbeatis ti si terorista
Govorim o ambadsfi irans u siriji a sto se tice hamada opet je izrael napao prvi
Boli razloga da 1948 uz pomoc britanaca istjersju 750 hiljada palestinacs iz svojih kuca i onda svaki dan za 80 godina da ih ubijaju i otimaju im zemlju jeli to razlog?
Može glumit neku silu dok iza sebe ima SAD, da nije tako dosad bi vas Iran pretvorio u prašinu.
Oni ce i onako biti prašna!
Iran ako udari baš će da bude vojna baza Izraela da im odsjeće krila to svi vojni analitićari predvidžaju a onda kopnena invazija na tri strane.Znaći Iran bi udario balistićkim raketama koje su nzaustavljive i ne mogu se lako pratiti i na radaru u tome su još nepredvidive za neprijatelja.
a ko vas udari hocel i on vratiti ili to vazi samo za vas? koji nivo bezobrazluka i bahcenja dabogda rat ispao treci i da bogda vas svi tamo napali
Napad na Iran će im biti najveća i zadnja greška u životu.
Ajjj majko kad arsenal raketa poleti iz Irana. Mislim, ne zelim nikome zlo, ali mozete li zamisliti kada 100-200 hiljada raketa poleti u pravcu Izraela kako ce to izgledati... U p.m., pa nikakav Iron Dome to ne može zaustaviti.
dzukela ratno zlocinacka
Jaci su od irana to su cinjenice najaci su na bliskom istoku imaju i saveznike jake smameriku nato
Pokušava da nabije sebi strahopoštovanje jer zna da Iran neće uzvratiti, nisu budale... Bolje im je da čekaju momenat kad njima odgovara.
Doći će ponovo vremena kad ćete moliti Boga da se more otvori da pobjegnete odatle
Iran ce ostat miran
zanimljiv govor ali kad pocnu padati rakete na Izrael ( hipersonicne) a jos uz sve to napadne ih hamas,huti i hezbolah nema da ostani ziv cionista na okupiranoj Palestini a sto se tice SAD-a ako bi se umjesali tu je odmah Rusija a neko je spomenuo u komentarima nuklearno oruzje pa da kazem samo ako bilo ko upotrijebi nuklearno oruzje doci ce do lancane reakcije prvaje S.Korea pa ostali...
prpa
Treba polomiti zube ovim čifutima.
"Postavili smo jednostavan princip. Ko god nas udari, mi ćemo mu vratiti." Prije toga trebaš objasniti na koji način ste došli i kako se tu održavate 75 godina kao i zašto na avionu piše 'tamanitelj djece'?
pašče
crkavo u mukama dabogda klempava nacisticka bagro