Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Napadali su tvorevinu ciji ustav pociva na unistenju Palestine i palestinaca. Sta je tu nemoralno i na cijoj strani se krije terorizam!?...al', kako procionisti objasniti sta je Palestina i ko su palestinci?! Nego, kako vi vatikanci da podrzavate zidove-cioniste, kada su vas vasi " uzoriti" stotinama godina ucili da su vam isti u.bili "boga"... ( zar je moguce ubiti Boga!?) Zar ih ne bi trebali mrziti? Shvatam da se vi vatikanci prilagodjavate vremenu u kojem zivite na isti nacin na koji ste i Bibliju-Indzil mijenjali bezbroj puta do sada...ali ipak vam zidovi u.bise "boga".
besmisleno je pruzati ruku pomirenja islamskim teroristima koji su bezbroj puta do sada napadali Izrael na razne nacine ali hajde da i ovo cudo vidimo ... nego, najcudnije na komentarima su mi Sije Rafidije iz sarajevskog 'Iranskog "kulturnog" centra' koji podrzavaju Hamas u borbi protiv Izraela ali isti taj Hamas nazivaju islamskim teroristima jer se Hamas bori i u Siriji protiv sirjskik Siita ! Sije Rafidije, de se konacno odlucite sta je Hamas ?!
Ruku pomirenja mozete dobiti samo ukoliko priznate Palestinu u granicama od prije 1967...i tek tada mozete ocekivati da se sjedne za pregovaracki sto, u neprekidnoj teznji i borbi da se zauvjek udaljite sa Palestinskog tla. Cionisti nemaju buducnost na palestinskom tlu. Doci ce dan kada ce se jednostavno umoriti od svega i tu ce biti kraj cionisticko-genocidne tvorevine, koju nazvase Izrael.
Ili ako će ti biti lakše odnosno preciznije, možeš Googlati za sljedeće pojmove: 1.) "Kingdom of Izrael" 2.) "Kingdom of Judah" U te dvije kraljevine živio sve ćifut do ćifuta prije nego što su silom protjerani sa te svoje zemlje, baš kao i Bošnjaci silom protjerani iz istočne Bosne. I vidi na kojem su geografskom području te dvije ćifutske kraljevine. Odnosno cijela Judeja. Mašala, kako li će Srbi reagovati ako se potomci protjeranih Bošnjaka odluče vraćati u istočnu Bosnu, hoće li isto ovako govoriti da je to srpska zemlja, i zašto se Bošnjaci tu vraćaju na zemlju koja nikad nije bila njihova. Upravo se tako i ti odnosiš prema Jevrejima u Izraelu.
treba im poslati Sarajevo taxi da blokira jerusalem
Kad kažeš da Izrael nikad nije postojao (valjda misliš ranije nije postojao, prije Drugog svjetskog rata), evo za tebe zadatak za domaći rad: Googlaj: Judea
de nam ti reci ko mu je mati kad si tako pametan i naucen??
Palestinici vrlo dobro znaju kakav su narod Izraelci, oni koji su im oteli drzavu i stvorili novu koja nikada nije postojala...
Pa nemogu se istovremeno spremati za rat protiv Sirije i imati daljnje probleme sa palestincima. Ali imaju oni svoju tursku cionisticku vladu koja ce im pomoći bez puno glume. Kad ce Erdogan priznati sta je stvarno tj. ko mu je mati.
gdje god se na svijetu cine "mirovni napori" (meni ova floskula zvuci smijesno) znam da neko ybno nekog tlaci na svakoj mogucoj osnovi... u ovom slucaju nacisticki koncentracioni logor 3. milenija u sastavu drzave Izrael... (jer je gaza opkoljena)
Pruzite im ono sto ste im oteli pa onda pricaj o pomirenju ! SIKTER
to je kao da je hitler dobio rat, pa vlast nakon njega pruža ruku židovima. židovi su današnji i.zmet čovječanstva (mislim na izraelsku vlast ne narod), a zajedno s njima i vlade zapadnih zemalja, uključujući i tursku