Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Gosp.Bejamin Netanyahu ti si cudo od covjeka,radi tebe i tvojih misljnja ja sam od prakticno najveceg neprijatelja hitlera postao najveci obozavalac njegovih djela po pitanju tebe i slicnih tebi. Fasciniras me kako si uspeo da me konvertiras po pitanju Svetog,Gospdnjeg,Milostivog,Postovanog Adolfa
A da vidim kako ces napast IRAN , to samo u snovima mozes k-ret-enu. jedan VOLIM IRAN VOLIM SIRIJU BUGOJNO
napao bi ti *urac na iran,nesmijes ti maknuti bez amerike jarane..sanjaj samo
da zločinačka država izrael smije napasti Iran napala bi, al valja stisnuti m.u.d.a. pa udariti na silu, a SAD-u dodijalo da njeni ginu radi izraela, pa ne leti vise ko prije,
Kako bih i to volio vidjeti da mu zvekne na glava atomska makar i ja bio pored njega (Netanyahu-a) Koja fasisticka svinja.Dobar je Ado bio, dobar ko kruh nasusnji,od gline ga treba pravit.
Nerijetko je da pojedinac ili svi iz porodice, neke sekte, pokusaju napraviti samoubojstvo.Uporni uspiju u nakani, neke sprijece, dok pojednici na kraju nemaju hrabrosti. Psihijatar bi vjerovatno u pocetku za takve propisao terapiju a doktor ljekove. No ukoliko ne pomaze ni jedno ni drugo, uz to pacijent postane prijetnja po zdravo drustvo, po okolinu, psihijatar i doktor bi se slozili da bolesnika treba ili u bolnicu (zatvorenog tipa) ili mu pomoci u nakani. Netanyahu je bolesnik kojem svakako treba pomoci. Zadnja opcija dakle je naj prikladnija. Cak i ako nece treba ga ohrabriti da napadne Iran. Samo tako mozemo spasiti zdravo drustvo od \"rabidus virus\"
horosan je sve bliže...
Prolupao
r.a.z.v.a.l.i. s.t.o.k.u. iran.sku, ma.te.r im je.b.em
Neka ne misli budalas da je Iran kao Irak. Moze on napasti Iran ali je onda otvorio vrata svoga unistenja. Ovo sto prica je dumina. Da nije Amerike i Evrope, Izrael ne bi niti postojao.
Ma vi mozete samo da pricate i da sanjate o napadu na Iran :)
www.renesansnakraljevstva.com Igra za svakoga ko voli historiju. Godina je 1460. Kraljevina Bosna je jedna od najmlađih kraljevina na Renesansnim Kraljevstvima. Naša Kraljevina trenutno ima nešto više od 300 stanovnika i imamo samo jedan grad (Zenica), a za drugi nam je potrebno jos oko 200 igrača. U igri upravljate svojim likom. Napredujete kroz levele kojih ima ukupno 5 i odlučujete kojim će putem ići vaš lik. Moguće profesije su krojač, mesar, kovač, mlinar, pekar, stolar. Također možete biti gradonačelnik, svećenik, general, ban, čak i kralj. Možete ići drugim putem i biti lutalica, pljačkas ili samo obični građanin koji voli doći u krčmu i opustiti se uz pivo. Možete se oženiti/udati i osnovati svoju porodicu. Pridružite nam se i zabavite. Možda vam se igra na početku učini teška, ali već na početku ćete dobiti poruku od ličnog mentora koji će vam pomoći da shvatite igru.
Idiot.