Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kako ga nije stid govoriti da su Palestinci agresori, ponovo se historija ponavlja. Pametan zašuti, budala progovori. Napadaju, kolju, muče, a Palestinci krivi. Sve je to Amerika \'\'zakuhala\'\' Netanyahua ce ubiti kad-tad, ovo prelazi svaku mjeru.
VOLIM TE HIĆOOOOO,,,,,,,KAD SI IH TI SKONTO
Samo oštro sa islamistima gospodine Netanijahu koji iz pojasa Gaze vrše terorističke napade na vašu zemlju,priznatu od UN-a.I mi Srbi,nažalost,živimo pored islamista koji često vrše terorističke napade kao i braća im po vjeri na bliskom istoku.Ali sreća,ne živimo više s njima,već pored njih.
nema brate nigdje ni turaka ni sauda zato sto su im sve dali zidovi pare vlast moc samo da se ne mjesaju jedino je sadam husein redovno granatirao izrael kad bi se ovako mangupisali,a sve su sad zemlje potpisale primirje sa njima osim irana,i sirije ostali su prodali palestinu davno
možeš i na mamu nastavit napad kretenu jedan židovski
samo ostro sa islamistickom bagrom ! povaljate ih 1000-2000 pa ce smrradovi drugi put dobro razmisliti da li se islamski terorizam ispalti !
Ima li gdje Bibijeve podg.u.z.n.e muhe Redzepa Taipa Erdogana i bolesnika iz familije Saud da se oglase povodom novih avantura njihovih stvarnih gospodara?
Oni, okupatori i genocidasi napadaju agresora...kakvo licemjerstvo!!! Osveta muslimana je blizu i bice jako brutalna. Teci ce rijeke cionisticke kr-vi sirom Palestine! Fashisti bahati!!!
Doći će i vama kraj.
Hebo te, ovi ž.i.dovi stvarno nisu normalni ....čuj Pa.le.stinci agresori .....ccccc