Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jevrejski teroristi !!! treba zustavitii genocid nad palestinskim narodom koji traje vec 60 godina
nap.adi ce tr.ajati dok ne presusi galilejsko jezero
Ahhhh taj prokleti Iron Dome!
Naprijed braco Jevreji ,da uz pomoc Amerike iskorijenite ove nakarade,monstrume i teroriste
Znači ipak nema ništa od oružanog napada na Iran čim se tkz. država Izrael počela iživljavati na nemočnim i nenaoružanim palestincima.
Ima li iko u svijetu razuma i snage da zaustvi okupatorsko i genocidno djelovanje tkz. države Izrael. Zaista je čudno kako se jedan narod poslije preživljenog holokausta može ponašati ovako fašistički.
@denzel tacno za embargo da je tu bilo komplikacija. ali amerika ga nije uvela nego UN rezolucija 713 za citavu ex YU. bosanska vlada je pokusala da ga ukine i amerika se slozila 1993 ali to nisu dozvolii engleska, francuska i rusija. eh sad je problem sto je americki kongres donio ponovo odluku da se embargo ukine za bosnu, ali clinton je stavio na to veto zbog evropskih saveznika. ali bez obzira na to amerika je koristila druge kanale da dobaci oruzje do bosanske armije,
Nisi ti nikakav covjek kad sve krscane smatras istima.
da, bas im mitterand nije dao, a oni ko fol izgarali od zelje da nam pomognu (i u tom svom asku, nam onako usput uvedose embargo na uvoz oruzja)...ahaaa...
jes tu je problematicno, al da ne bi amera ne bi lako ni bosne bilo. htjedose odma uletit, ali gospodin miteran rece da nema ozbiljnih ratnih dejstava u bih, a da u sarajevu civili nisu ugrozeni. rat se produzi na jos 3 godine zbog evrope. a onda su nam na kraju pomogli dok nismo dosli do banja luke. e tu nas zuastavise kad je kompletna srbija trebala da se ubaci u rat (sa svojih 800 tenkova na granici)
U čemu je poenta debate sa ampakom i četama? Mislite da je ozdravljenje moguće?
why can\'t we all just get a bong...
Amerima postalo ofirno da vazda oni zapocinju neke ratove, sve jedan neposredno iza drugog, pa nafurali saveznike zidove da oni nekog napadnu, pa da ameri budu \"prisiljeni\" da udju u rat, u ime borbe za \"pravdu\" i \"mir\". K\'o \"humani\" amerikanci, sta ces?!
@ampak nemas pojma!! krscani u gazi su mozda i najveci borci za nezavisnost palestine. cak se svadjaju sa krscanima iz evrope, jer ima je najpreca njihova nacija!! eto toliko da krscani ne zele ziveti sa muslimanima u istoj drzavi.
a sto gadjaju zidovi svaka im cast
Cionisticko-vehabijski pas Al Thani je siva eminencija Al Jazeere.
apropo al thanija - evo ga u tajnoj posjeti tzipi livni i ostalim cionistickim zlocincima http://www.youtube.com/watch?v=-kxjVXDROdA