Komentari (184)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bog vas kaznio
Ma njegov opstanak na vlasti je sukob! Al udario si ovaj put gdje treba! Iran se na ovo spremao decenijama kao i Rusija da ce je EU i Amerika pokusat pokoriti. Pa nista sankcije nista ne funkcionise
Cionisticka je ovo propaganda da skrenu paznju od genocida... ista propaganda kao napad Hamasa 7 oktobra, a sve oni sami rade
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Izvrsili ste teroristicki cin nad iranom... Iran ima pravo da se brani.
IRan ima pravo da odgovori Iran ne podnosi nikakve prijetnje to se sada vidi. Izrael je rušenjem ambasade i ubistvom njihovih ljudi prvi put zvanično prešao crvenu liniju. Ne poznajete Irance, oni su tu jedinstveni !!! A fala Bogu imaju čime!
Balonskim napadom Irana, ovaj monstrum, sjeme mu se zatrlo i cekam mz sudbinu Arijela Sarona, sad ce ispasti mirotvorac i genocid u Palestini ce se zaboravitu.
Uz Božju pomoć? Bog je milostiv, a Jevrejima je naredio da mrze i ubijaju druge!!??? logika?
Sotona je vama naredbodavac i 'pomagatelj' da stignete do dna pakla....
Uz Božju pomoć nadam se da ce vas sravnit sa zemljom smece jedno cionističko.
Ono doziva Boga...
Dabogda ti unuci prozivili isto sto I ona djeca u Gazi. Nista gore ni bolje cifute
Dabogda ti unuci prozivili isto sto I ona djeca u Gazi. Nista gore ni bolje cifute
Balonskim napadom Irana, ovaj monstrum, sjeme mu se zatrlo i cekam mz sudbinu Arijela Sarona, sad ce ispasti mirotvorac i genocid u Palestini ce se zaboravitu.
Klempoid .
servi zestoko ma ovom portalu ,peijatelj ni prica 🤷🤣🤣🤣🤣🤣
Pomoce vama shkutori
sekularni ateista se poziva na Boga hmmm
Crkni pseto klempavo,umirao u najgorim mukama.
E cuj on nesta uspostavio! Neki princip fol! Smradu jedan obicni! Ubojico djece!! Ne uzimaj Boga u ta smrdljiva usta za svoja nedjela! Ti si samo obicna sluga sejtanova, a i on cete se odreci!
Bog ne pomaže onima koji završavaju živote civila.
Klempo, hjebote onaj dementni koji vas podrzava i svojom vojskom brani!!