Komentari (62)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Obami, 90 posto Amerikanaca iz kategorije žderača hamburgera i uličnih hot dogova, te masonskim ložama, jedino još nije jasno da ovo nije karikatura, nego autentična fotka s mjesta događaja.
pa da, covjek prikazao istinu.
Karikaturista uopste nije pogrijesio..
Netanyahu kao terorista što će vam ovo "kao" ?
Evo klix već sa glavne strane smakeo Bibija. Govori li vam šta to?
Izgleda Veliki brat zapišo i Klix
i ptice na grani znaju ko je kriv za 11.septembar 2001. godine!!!!
lik5555 Odakle ti znaš da su to bili Arapi. To nam je svima servirala Amerika da su to bili Arapi. Jesi li ikada vidio ostatke aviona poslije napada 11.09. Tehnologija je uznapredovala, nebi me čudilo i da nisu postojali avioni uopšte.
Srknavi neka sjećanja... I budi sjećanja na jevreje koji su slavili i plesali dok je Menhetn gorio.
Google " Urban Moving Systems" i zapitati se zasto istraga nije isla nikada u tom smjeru.
Nije ovaj umjetnik ni smio drugacije objasniti svoju karikaturu... istina je upravo onakva kako i izgleda ova karikatura.
http://www.youtube.com/watch?v=UO-ctd1mpDw
Svi znaju. jel se izjasnis. Kazes kako.svi misle a nesmiju reci. desi se.ovo. opcenito...
Direktor ADL, inače Židov. Niko ne voli nasilnike. To je u dnk naseg društva. Koliko god se izrael podržavao od strane Amerike to nece trajati jos dugo, jer i njima rusi reputaciju.