Komentari (53)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Crkni fasisto!
Vama su svi fašisti..,.
Naravno da je fasista neko ko godinama ubija ljude kojima je bukvalno oteta zemlja, naravno da vama to nije fašistički i strano jer ste i vi isto radili prije 20 godina...
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
fucktard ziobastart °!
Vedrana Rudan je jednom rekla da bi se Židovi koji su pobijeni u holokaustu okretali u grobu kad bi znali što današnji Židovi rade, naravno kad bi imali grobove. Pametnome dosta.
Plači kujo.
Muslimani se ujedinjuju hvala Bogu, a on je samo ljubomoran na to :D. Nek cijeli zivot bude ljubomoran hahaha.
ovaj je najomiljeniji lik u cijeloj BIH;)
Al' kad bi se zezali :D.
"Netaniahu je kazao da Izrael neće dozvoliti kidnapovanje izraelskih vojnika". hahahahahahahahahaha IDI U 3 PIZDE MATERINE! hajde ti prvo oslobodi palestinsku djecu (15 hiljada i više) koju si uhapsio jer su bacali kamenje na izraelske tenkove onda ćemo mi pričati o kidnepovanju.
Bravo Izrael . Primjer drzave i postupaka sa islamskim teroristima. Ucite ucite i ucite od Izrarla jedine demokratske zemlje na bliskom istoku kako treba postupati sa islamskim teroristima .
aha ok, ti si esencijalno rekao da je demokratski bilo ukrasti teritorij jedne države, dati taj teritorij jevrejima da se stvori njihova država i onda da se 70 godina ignoriše država koja je u početku tu trebala da nastane (Palestina), također i istjerivati palestince iz njihovih kuća i uništiti te kuće i da se naprave kuće za izraelce koji ilegalno tu žive i također hapsiti djecu koja su gađala kamenje tenkove izraelske i držati ih u zatvoru i do čak 20 godina?? kakva je to demokratija, čak i makiaveli se u grobu okreće
Stoko islamisticka Izrael i jevreji su tu bili mnogo prije islamskih nakaza !!! I onu jebenu Al Aksu ste sagradili na Tempelbergu stoko. Kralj Salomon , Kralj David ..... Islam je jedino svoj na svome u jebenoj Meki i Medini , ostalo su okupirane teritorije cak i Egipat.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
trslsla
trslsla
Jah
e njemu ću bacit sihre!