Komentari (56)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa šta ako razvija? Ne piše na njima "namjenjene za Ameriku", na kraju krajeva jel to negdje piše da se u Ameriku ne smije dirati? Ima i Amerika rakete koje mogu dosegnuti bilo koju metu na ovoj planeti, pa opet im niko ne govori da ne smiju to posjedovati. Gdje je demokratski pristup prema drugim zemljama? Što neko smije to imati a neko ne ? ILI NEK NIKO NEMA ILI NEK SVAKO IH PRAVI! Sistem odbrane je "urođen" u ljudskoj prirodi.
Ti si paranoična kretenčina. Gori si od Hitlera.
GLEDAJTE DOBRO OVU FOTOGRAFIJU.OVAJ COVJEK JE OD BOGA POSLAN DA SE NAJEBE MAJKE ISLAMSKIM TERORISTIMA.KAKO ONIM STO NE KRIJU DA SU TO STO JESU TAKO I VECINI KOJI SE PRAVE DOBRI I FINI A U STVARI SU KRVOLOCNE ZVIJERI I MONSTRUMI KAO NPR OVI OVDJE U BIH.
Izgleda da se on već na*** dobro tvoje majkice, te u mozak debilski pokvareni, dok oni ubiju par "terorista" usput potamane 10 puta više žena i djece.... Ili ćeš možda reći da su i oni terorist smradu jedan pokvareni
bull shit !
@Netanyahu. Nisi_bruno_al_mrsh...
Umri cifute *** ti sve svoje najmilije mozete da se uzdate u amere jos malo a kad vam okrenu leđa onda ste na***...ima da nestanete sa lica zemlje...jednoga dana...!!
Sta ovaj konzumira od opijata da i ja sebi to sranje nabavim.
ma ja amerika smije imati nuklearke, izrael isto, a bilo koja druga država ne jer predstavljaju "opasnost" americi i izraelu
Dosta im je Tel Aviv!
Ovaj Natanjahu me podsjeti na onog malog sto se kurcio i sa svima hoce da se tuce a kad je dosao Haso da mu razbije zube on otiso kod Chak Norisa i rekao : Hej Chak, eno Haso porucio da ce ti jbati mater i sravniti kucu sa zemljom sto se duvas. Sto ga bolan ne napadnes i razbijes mu njusku da ne sere vise. Chak je i dalje mahao rukama i vjezbao nogama kao da niko nista nije rekao.
saturn baš obratno, bili su muslimani i vjerovali su u jednog Boga Allaha dz.s.Sve objave su od Allaha i ti to znaš.
Imam i ja sargiju,dok jednu zimgu,druga mi ga sipu !
LJudi. čoek je u pravu. I ja sam čuo da se priča da Iran ima oružje i za masovno i za pojedinačno uništenje. I još da svaki dan na mirne demonstrante bacaju bojne otrove i svašta još.
zajebancija, kreteni
Cifutska prica zavadi pa vladaj dobro poznata muslimanima.Nazalost i uspjesna.
ssmrt izraelu i rep.smrdskoj
Neka svi imaju rakete tako je nalakse, kad je dernek nek i hala gori.