Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ŠIJJE (RAFIDIJE) U BiH - SREBRENICA / POTOČARI 2012.g. http://www.youtube.com/watch?v=-ZgUA_RQAp4 ISTINA O SUFIJAMA / DERVIŠIMA ,BiH muslimani pod opsadom sufizma 1 DIO.avi http://www.youtube.com/watch?v=-BbQUtUr-rw&feature=plcp Priča bivšeg rafidije koji (se vratio) je primio Islam http://www.youtube.com/watch?v=QZZG_TG6tG0&feature=related
Zajedno smo jaci...120 drzava...mislim da USA i njene pudice ovaj put nemaju sanse. Nego, ampak nije los momak...nije on kriv sto su mu kao djetetu supljirali o islamu i muslimanima i sto je to danas rezultiralo sa jednim uznapredovalim oblikom islamofobije. @ampak se boji islama i muslimana, sto svakodnevno pokazuje na ovom portalu. Ono sto me fascinira , jeste njegova upornost u nasladjivanju nad tragedijom muslimana. Takodjer je fascinantno to da se na svakom clanku koji ima veze sa muslimanima, pronadje njegov komentar. Fascinantno...zar ne?
ampak ti si koliko ja vidim slucaj , koji do podne mrzi cio svijet a od podne i svijet i samoga sebe, malo podji na kliniku ako mogu da ti pomognu da nadjes samoga sebe, hajde burko budi dobar, jer tvoji su komentari zabrinjavajuci.
\" Maduro je rekao da će se naredni samit održati u \"svijetu koji će evoluirati ... \" da ste vi mislili evoluirati, evoluirali bi vi davno ...