Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sad se braca gotive sa njom!
Kristina pronašla sobu ehehehe
Prodala se za marku
A dobra pi.ka :D
Koljektivna raspaljotka!!!!!!!!
Kad nisu dopusteni komentari tamo, hajmo ih malo oplesti ovdje: http://www.klix.ba/vijesti/bih/otvorena-nova-zgrada-fakulteta-za-menadzment-i-pravnog-fakulteta-univerziteta-u-travniku/140417011#8
http://youtu.be/Aq9y7tRsTv4
Nevezano za clanak. Zasto ste zabranili komentare na vijest o fakultetu u Travniku? Pusteite nas da kazema za koliko dana se tamo dobije diploma? Ili ste potkupljeni, ili ste tamo studirali. Sramota za novinarstvo.
* Pustite * kazemo Izvinjavam se zbog gresaka, nervoza me odjednom obuzela.
U Travniku ima više fakulteta, zato se ogradi i reci na koji misliš. Nisu svi isti, samo da znaš.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Neka im je dragi Bog na pomoći
Proruski demonstranti pale ukrajinske vladine zgrade, pale ukrajinske zastave i podizu ruske zastave kao na Krimu sto je bilo, pa normalno da se drzava mora odbraniti n najstroziji nacin od ovih TERORISTA. Cim neko pali zastavu drzave u kojoj zivi i podize zastavu druge drzave to je okupacija.
nisam ljubitelj rusa nikad ni bio.ali amerika i EU igraju prljave igrice...i na kraju narod ce sve to platit zivotima ..sjecamo se svi jako dobro kako to ide..
pa sta se onda bunite zbog JNA i ona je branila svoju drzavu
PRIKAŽI ODGOVORE (6)