Papa Benedikt XVI
0
"Nemojte se plašiti drugačijih"
Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
JELI OVO ONAJ SVITNJAKOTA IZ FILMA \"PETAK 13-TI\" ?
http://blog.b92.net/user_stuff/upload/545/NaziRatzinger.9545.JPG http://blog.b92.net/text/13587/%C4%8Cekaj,%20ko%20%C4%87e%20koga%20da%20tu%C5%BEi%3F/
Svi antifasisticki raspolozeni gradjani Bosne i Hercegovine i susjednih zemalja izadjimo na ulice i recimo stop eufasizmu i barbarskoj kolonijalistickoj agresiji na Libiju i druge okupirane zemlje!
Ma kakve vjere i ovi Boziji govornici,uglavnom pokretaci rata i mrznje.
Jel ovo onaj koji jpredstavlja instituciju koja je pobila milione ljudi na inkviziciji radi toga sto su drugaciji...zanimljivo...
Sve bi to bilo ok. da sa religija ljudima ne natura, jer ako se djeci od šeste godine laže o nekakvom bogu, onda mnogi i pomisle da je to istina i cijeli život prožive s iskrivljenom slikom svijeta, a to rađa razne predrasude.
Papa jednom udara u klin , jednom u plocu - narodski receno
Meni se čini da bi povoljna solucija bila ona kao u budističkoj zajednici, gdje se sve češće postavlja pitanje u stilu \"ima li svrhe da i vjerske poglavice budu na funkciji do dunjalučke smrti\" ... dakle, među budistima sve su učestaliji zahtijevi da se postavi limit u smislu recimo maksimum 8 godina vladavine, a onda veliki vođo: odjebauz !!!
VATIKAN JE I POCEO SA MRZNJOM ISLAMA,I STA SAD LAZU SAMI SVOJE VJERNIKE,JUCE IM GOVORILI O HUSKAMA NA ISLAM,A DANAS PRICAJU DRUGE PRICE ZAPADU KAKO CE PREMA MUSLIMANIMA POSTUPATI,KO CE DA POVJERUJE DVOLICNOM PAPI I VATIKANU.
RIB – Američki katolički sveštenik je u još jednom sramnom i vrijeđajućem potezu spalio primjerak Časnog Kur\'ana u Floridi, prenosi tv mreža CBS. Teri Džouns, američki pastor, u regionu Genzvil u saveznoj državi Florida, organizovanjem sudskog procesa protiv Kur\'ana optužio je Božiju knjigu za zločin i teror koju je nakon toga zapalio. Američki mediji se prešutjeli ovaj sramni i neljudski čin te nisu emitovali nikakve vijesti o pomenutom događaju. Vlada Baraka Obame također je ostala indiferentna prema ovom vrijeđajućem potezu koji ukazuje na povećanje animoziteta američke javnosti i politike Vašingtona prema muslimanima. Nedavno je Vejn Saab, američki sveštenik, u vrijeđajućem potezu spalio jedan primjerak Kur\'ana u crkvi na Floridi. Isti izvori navode da je Kur\'an zapaljen u prisustvu kontraverznog sveštenika Teri Džounsa, koji je protekle godine prijetio da će spaliti primjerak Kur\'ana na godišnjicu obilježavanja napada na SAD 11. septembra.
Papa, izdajnice rvatskog naroda, pa tek smo zagrizli u mrznju a ti nas vec sputavas.