Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
istina nikad ne može biti loša
hadis:\"Allahu najdrazi dzihad (borba na bozijem putu) je reci istinu pred nepravednim vladarom\" izvor: \"biseri vjerovjesnicke mudrosti\" od prof.salih indzic ,travnik 2001.
Julia G je pokazala kakva je...a da je Kevin sad na vlasti bilo bi sve drugacije,mada ce on pokusati da uradi sve sto je u njegovoj moci.. Goodluck mate!
Thank you mr.Assange you are the brave man.
od 1958. do 2010. je 52 godine, otkad 70ak? klocu!
Ma ja nesto kontam da je ovo neka zvrcka, ko da se on nebi negdje sakrio ili bar pritajio kad je skonto da ga vrebaju, a on navalio ko mutav, svaki dan nesto novo izbaci.
\"Pa ipak, WikiLeaks je najviše na udaru američkih žestokih napada i optužaba\" MOGU LI JA PISATI CLANAKE NA SA-X ? GDJE DA SE PRIJAVIM MOLIM VAS ?
\"Assange podsjeća na godinu 1958. i mladog Ruperta Murdocha, tada vlasnika i urednika časopisa The News u Adelaidu, koji je napisao da se \"u utrci između tajnosti i istine čini da će istina neizbježivo uvijek pobijediti\". Gotovo stoljeće poslije WikiLeaks...\" otkad stoljeće traje 70ak godina? LOL?
J. Assange je moderni Jozef K. iz poznatog djela Franca Kafke \"Proces\". Svi se mi svako jutro budimo kao Jozef K.
\"Draga mi je Amerika ali draža mi je istina\"
ubiti nekoga ko objavljuje cinjenice i istinu po tudjem scenariju!!!???? to mu dodje kao naredio a drugi me skonto :) ....eto kuda idemo...široko primjenjivo, nažalost...
KAD SU AMERI BILI DEMOKRATSKA DRZAVA... NIKADA TO JEDAN VELIKI KONC LOGOR
bolje diktatura amerikanaca nego diktatura kineza ili rusa pusite MASONE nek nas vode u buducnost ;))
Mrzim kad je tekst dug ko ponjava...zar se to ne može nekako malo cak cak pih i vi mi neki novinari..