Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
teroristi pozivaju na borbu protiv tetorizma
Jes kenjaju ovi potomci robovlasnika u vražiju mtr. Al\' nažalost prosječni zapadnjaci sve to gutaju uz jutarnju šolju kafe.
Ne znam od kad to obično muslimani ne znaju da plivaju? Kod nas itekako znaju i to od malih nogu. Uglavnom su se Srbi redovno gušili na Uni, pogotovo oni što pazarnim danima siđu sa sela. Ne pričaj nebuloze.
Hahahahaha koji su zlocinci ovi Kauboji cuj sahranili Osamu tj bacili u more jer znaju da muslimani obicno ne znaju da plivaju
Bosanski R. eis C. eric govori o O. bin L. adenu. (3.05.2011) http://www.youtube.com/watch?v=xge-zzF9rj8
-Sad nastupa Americki Gebels,na scenu treba to dobro svijetu utjerati pod kozu ,ko oni toliko sposobni,a niko ih nista i ne pita.