Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Allah nece promjeniti nase stanje dok se mi ne popravimo.Krajnje je vrijeme da vec pocnemo .
Vidim u Pakistanu da je tako. I u Iraku i Afganistanu i Srebrenici. Pobise sve redom. Ocito je taj tvoj ciko na godisnjem odmoru vec decenijama.
Da, bas se vidjelo sve to u Pakistanu, zemlja pod vodom, zaraza, neimastina, bijeda ziva. I vidi se svaki dan novim ubistvima u Afghanu, Iraku i slicno. Bas je mocan taj tvoj ciko koji sjedi na oblaku. Pravo.
i rokija treba da zovnu
ZASTO 2000 NOVIH PA JOS 150 000 STARIH, PUNO JE TO! ZASTO NE JEDNOG RAMBA I PROBLEM RIJESEN HE\' ?
kako bi bio odgovor amerike da je naslov glasio..... afganistanci poslali 2000 vojnika u ameriku da djeluju....?
British troops are being investigated over the trafficking of heroin from Afghanistan into the UK. Military police received a tip-off that large quantities of the drug have been smuggled into Britain on military aircraft flying soldiers back home from the war zone. http://www.mirror.co.uk/news/top-stories/2010/09/05/troops-probed-on-drug-traffic-115875-22538569/
zANIMLJIVA KNJIZICA O SVJETSKOJ ZAVJERI CIONISTA NE SAMO PROTIV ISLAMA NEGO PROTIV VJERE UOPSTE .SAVJETUJEM TI DA JE PROCITAS. http://islamika.net/downloads/literatura/protokoli-sionskih-mudraca/details.html.
ALLAH JE SILAN I MOCAN.On sam moze da porazi neprijatelje islama.Svjez primjer pozari u Rusiji .Kako su gorjela sela i gradovi u Ceceniji tako je gorjelo i po Rusiji.Allah sve vidi i sve zna.
Rusko Ministarstvo odbrane nije objavilo detalje sporazuma, koji je poslednji u nizu pokazatelja učvršćivanja veza između Rusije i Izraela. Rusija je uspostavila bliže odnose sa Izraelom od 1991. godine nakon raspada SSSR-a, koji je bio pristalica arapskih naroda na Bliskom istoku.
Sporazum o vojnoj saradnji koji su potpisali Rusija i Izrael unaprediće bilateralne odnose, rekao je ruski ministar odbrane Anatolij Serdjukov. \"Siguran sam da će sporazum o vojnoj saradnji koji su potpisali ministri odbrane Rusije i Izraela pružiti novi zamah našim bilateralnim odnosima\", rekao je Serdjukov tokom sastanka sa izraelskim kolegom Ehudom Barakom, koji se nalazi u poseti Moskvi. Barak je naglasio da Izrael veoma ceni svoje odnose sa Rusijom, prenosi ruska novinska agencija \"RIA Novosti\". On je istakao da je Rusija centralna zemlja u svetu te da je veoma važna za region Bliskog istoka.
Ko se osloni na Allaha on mu je dovoljan.Sva snaga je u Allah ,poslanika i vjernika.