Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sta je ovo ba??? Onaj americki vojnik sto je ubio 16 civilista kao poludio, a ovaj 7 ljudi i odmah Al kaidov terorista. Zar je 16 muslimanskih zivota manje vrijedno od 7 jevrejskih.
kako to da ovog ubiše a ubio 7 ljudi... a Brajvik daleko više naoruzan teškim oruzjem i eksplozivom pa ga \"samo\" uhapsiše ?
Francuska i drugi kolonosti su zasluzili imigrante iz bivsih kolonija....sjeti se kako su Europljani svoje kolonije iskoristavali, diskriminirali, terorizirali, obogatili se na jadima zitelja kolonija....jos prije nekoliko desetljeca. E sada kad ovi dolaze kod njih, TI bi da to zabranis....cak kolonisti znaju da je to not done, ipak znaju sto su sve pobrali iz zemalja tih imigranata, da se moraju nekako oduziti. Zivot se vrti u krug, karma sve placa!
Minut ćutanja nije muslimanski običaj.Ova nastavnica nije muslimanka, ili je to samo po imenu.
Gledaj gledaj srpcica i u.s.t.a.s.a sto nesto pricaju a oni su neonacisti i porazene snage iz 1945. Za vas su Bosnjaci i Zapad i Istok i demokratija i tolerancija. Uostalom najvece holivudske zvijezde dolaze u Sarajevo. Da ne bi mozda u Zagreb, Beograd, Siroki Brijeg, Laktase? Heheheh srpcici i ustasici hehehe
nek ti nana ofarba jaja, ionako ste naucili da vas sluzi zenska ruka.
doso se kruha najest u katolicku drzavu, a vamo kao neki veliki musliman. sto nije osto u alziru, kad je toliki vjernik.
Sad ce poceti sezona farbanja jaja,te bi ti mogao ofarbati i moja.
ucutko bi ja tu bolesnu muslimansku kuju za cijeli zivot.
\"Volio bi zaraditi novac, ali ne želiš ici na razgovore? Htio bi slobodu ali ti je potreban stabilan prihod? Želiš ostati kuci da ti ne izostane zarada? Onda ti je ovaj posao odgovarajuci. Bez ulaganja novca, sa dnevno 3-4 sata rada možeš zaraditi od 1000 -3000$ mjesecno. Ako imaš više vremena, onda i više. Šta ti je potrebno: računalo, internet, minimalno znanje rada na računalu, ostalo vec zavisi od toga koliko si ozbiljan. Za opširnije informacije pošaljite mail na slijedecu adresu: [email protected]
http://www.advance.hr/vijesti/hrvatska-uvela-sankcije-iranu
http://www.advance.hr/vijesti/izraelske-vlasti-zestoko-napale-catherine-ashton-
Pitao bih admina zasto moji komentari ne prolaze,jel mozda sto spominjem Izrael u negativnom kontekstu....
Zašto ne navedete ime nastavnice? Da nije možda kršćanka?Uuuuu,kakva bi to kontradikcija bila? Nastavnica vjerovatno nešto zna,što ju je ponuklo na ovakav potez. I ja sam šutio minutu nakon ubistva ona tri Jevreja.Ali nakon pola sata smijeha.Hehehe. Eee komundžare niste ni za graha ni lagat neznate ko svrbi.
ako je ovaj momak nesto uradio nepodrzavam ali tu nesto puno smrdi osim toga kepec je jedan od najvecih nacionalista momentalno sjetimo se progona roma pa masakra u Libiji itd.
Vi majmuni sto pljujete po casnom islamu mozete samo pljunuti sebi pod prozor ,Islam se siri,za samo zadnjih 50 godina posijano je sjeme Islama sirom Evrope te mozete crknuti od muke.Koliko ste ko insani vrijedni moze se vidjeti iz komentara ove bagre pod imenima sindzelic,bosanceros,hahahi onompeder-alcu.takvih govana ima pino po genocidnoj,a i njoj ce doci kraj.
Amet pobije 16 civila mislimana I ne samo da nije terorista nego je samo \"osumnjicen\". Neopravdavam cin ovog momka pogotovo sto je ubio troje dijece, ali opet vidimo duple standarde. Prema sve,u sudeci ovaj jadnik ke nalozen na dzihad od strame francuskih tajnih sluzbi mozda I mossada a da toga nije.bio ni svijestan. Zato sada slobodno hajku na muslimane bez ikakvih posljedica slicno kao poslje 9/11