Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
gdje klip?????
Ovaj mali ce postat pitarski navijac. Pitarcici mali su navikli da ih svugdje tuku.
a sti posto je k r e t e n mali udarao ili krenuo udariti djevojcicu sad ce imati traume od zena za citav zivot
samo marisati i marisati sigurno ce postati neko
From the reports I\'ve read, the kid had previously beaten a handicapped girl, so the teacher decided to implement her own brand of punishment. Not saying it was right or wrong, just giving some perspective.
@sarajka, slazem se sa tobom u dosta detalja. Medjutim, mi predaleko idemo da nadjemo razloge problema i njihova rijesenja. Gotovo svako (ne svako), ali gotovo svako, tj. vecina, nevaspitane dijece u mom iskustvu dolaze od nevaspitanih roditelja. Danas neki zeman doso, svi samo se nesto zale, kukaju (valjda je to u modu), ne postuju autoritete, psuju, itd.. I djeca naravno isto kopiraju, i prenose to na svoju okolinu, u ovom slucaju skolu.. Kad roditelji postanu roditelji, problemi nevaspitane djece ce znatno se smanjiti, Sve ostalo je rad u prazno.
meni svaki dan malo fali
nisam za nasilje i udaranje djece, ali meni nije normalno da se djeca druga smiju dok ona njega tuce, da se dijete smije uciteljici u lice dok ona brise pod s njim, i tek pri kraju kad je shvatio da se ne sali onda se on prestao smijati... i nije prikazano zbog cega ga je namlatila.... ako je zasluzio... skidam kapu.... trebali bi je poslati kod nas malo da ove nase huligane malo izdegeneci mozda bi prestali bosti djecu po tramvajima, i na ulici
Za sve vas koji odobravate ovo i kazete da treba u Bosni,dovedite je sebi pa neka vasu djecu mlavi,a ja licno bi joj je.bala mater da moje dijete dirne.
neka ga je izmlatila,neko mora a djeca su previse upustana i rade sta hoce,i kod nas ucitelji trebaju da nose sva oruzja sa sobom,od stapa do pistolja.
nejasno je to cemu je prethodilo ovo njeno nasilje... to je isto kao sto se vidi da policija tuce nekoga, a ne vidi se zbog cega ga tuce... da se razumijemo za nasilje nisam, medjutim...
Na linku gore ima link gdje pravnik, americki intelektualac, prica da je Amerika kroz Izrael uvucena u igru gdje je mafijska-kriminalisticka drzava. Izuzetno interesantno.
niko je ne kara, pa se izivljava na djeci
ako je ova nastavnica onda sam ja salko zildzic....:D
Ova ko da je kod Sade Bahtica isla na kurs......